POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
20
Kwietnia 2018
Piątek
Imieniny obchodzą:
Agnieszka, Czesław,
Amalia, Teodor,
Szymon
Do końca roku 255 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 923 Strona 1 z 31
dam pracę
ID: 182867 - OGŁOSZENIE PREMIUM
OPERATOR VMI020418
24.04.2018.
W związku z dynamicznym rozwojem firmy VMI Group, poszukujemy nowych pracowników.
Zależy Ci na poznawaniu zaawansowanych technologii wykorzystywanych w przemyśle oponiarskim?
Chcesz mieć wpływ na kreowanie nowo powstałej firmy?
Dołącz do nas!

Operator VMI020418
Miejsce pracy: Leszno


Zadania:
- montaż komponentów do modułów/urządzeń
- zapewnienie sprawności urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych w zakresie automatyki i instalacji elektrycznych
- łączenie elementów sterowniczych, pneumatycznych, elektrycznych itp.

Oczekujemy:
- wykształcenia technicznego (mechanik, automatyk, mechatronik, elektryk)
- umiejętności czytania rysunków technicznych
- doświadczenie w pracy produkcyjnej – mile widziane

Oferujemy:
- cykl szkoleń w Polsce i za granicą (Holandia)
- możliwości rozwoju zawodowego i pracy w międzynarodowym środowisku
- pracę z nowoczesnym parkiem maszynowym
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pracę jednozmianową

CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres: VMI Poland Sp. z o.o. ul. Budowlanych 15, 64-100 Leszno,
kadry@vmi-group.pl

Z góry dziękujemy za przesłanie aplikacji. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dołączenie poniższego oświadczenia:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182896
Praca na magazynie
20.04.2018.
Jedno zmianowa praca na stanowisku magazynier w firmie Delhan z siedzibą w Lesznie
Główne zadania jakie przed Tobą stawiamy to:
- uczestnictwo w wewnętrznych procesach logistycznych związanych z kompletacją zamówień,
- zaangażowanie w realizację powierzonych obowiązków,
- uczciwość, pracowitość.

Szukamy właśnie Ciebie jeśli:
- cechuje cię pozytywne nastawienie,
- łatwo nawiązujesz kontakty,
- świetnie radzisz sobie w pracach zespołowych,
- jesteś zorganizowany.

Oferujemy:
- umowę na pełen etat,
- comiesięczne premie,
- przyjazną atmosferę pracy,
- stabilne warunki finansowe.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres mailowy julia.mielczarek@delhan.pl
Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
Telefon: 781029029 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182895
CieŚLa,Dekarz,Pomocnik
20.04.2018.
Firma ogólnobudowlana z okolic Krzemieniewa zatrudni na stanowisko :cieśla, dekarz i pomocnik cieśli .Praca cały rok bez delegacji.Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności + premie.
Kontakt 695541734
Telefon: 695541734 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182891
Pracownik ds. przygotowania produkcji
20.04.2018.
Miejsce pracy: Śmigiel
Produkcja: lekkie konstrukcje stalowe

Główne zadania:
przygotowywanie produkcji (materiału hutniczego do odróbki, cięcie materiału zgodnie z rysunkiem technicznym lub wzorem, szlifowanie itp.)

Wymagania:
•Dyspozycyjność
•Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z przygotowaniem produkcji mile widziane
•Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.
•Umiejętność pracy analitycznej, samodzielność, odpowiedzialność.
Oferujemy:
•Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
•Bardzo dobre warunki pracy
•Pracę w doświadczonym zespole
•Atrakcyjne wynagrodzenie
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych wraz z klauzulą.
Telefon: 511583535 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182894
Zatrudnimy
20.04.2018.
Firma Gutkowski zatrudni osoby do prowadzenia budów na terenie całego kraju.
Wykształcenie techniczne i zmysł organizacyjny będą dodatkowym atutem.
Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182893
Zatrudnimy
20.04.2018.
Firma Gutkowski zatrudni na stanowisko: KONSTRUKTOR-MECHANIK
Forma zatrudnienia:
- umowa o pracę.
Obowiązki:
- projektowanie urządzeń i obiektów inżynierii sanitarnej,
- tworzenie dokumentacji projektowej.
Wymagania
- biegła znajomość środowiska 3D, preferowane: Solid Works, AutoCAD,
- znajomość zagadnień z obszaru mechaniki, wytrzymałości materiałów i przepływów cieczy.
Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182892
Zatrudnimy
20.04.2018.
Firma Gutkowski zatrudni na stanowiska:
- ślusarz-spawacz,
- elektromonter-elektryk,
- monter instalacji wod.kan i co,
oraz osoby do prac pomocniczych.
Forma zatrudnienia i wymiar czasu pracy do uzgodnienia.
Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182890
Mechanik
20.04.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Mechanik

Miejsce pracy: Chróścina

Zakres obowiązków:
• konserwowanie maszyn i urządzeń produkcyjnych
• dokonywanie podstawowych napraw
• kontrolowanie pracy maszyn i urządzeń produkcyjnych

Nasze oczekiwania:
• wykształcenie średnie lub zawodowe w kierunku mechanik
• podstawowa obsługa komputera
• sumienność i dyspozycyjność

Mile widziane:
• doświadczenie w pracy mechanika maszyn i urządzeń produkcyjnych
• książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Oferujemy:
• zatrudnienie na pełny etat w oparciu o umowę o pracę
• możliwość podnoszenia kwalifikacji: spawanie metodą 111
• kurs operatora kotłów wysokoprężnych oraz operatora wózków jezdniowych
• karte MultiSport Plus, ubezpieczenie grupowe, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182889
Elektryk
20.04.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Elektryk

Miejsce pracy: Chróścina

Zakres obowiązków:
• konserwowanie elektryki maszyn i urządzeń produkcyjnych
• dokonywanie podstawowych napraw elektrycznych
• kontrolowanie pracy maszyn i urządzeń produkcyjnych

Nasze oczekiwania:
• wykształcenie średnie lub zawodowe w kierunku elektryk
• uprawnienia elektryczne SEP G1 do 1kV
• sumienność i dyspozycyjność

Mile widziane
• doświadczenie w pracy elektryka
• książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Oferujemy:
• zatrudnienie na pełny etat w oparciu o umowę o pracę,
• możliwość podnoszenia kwalifikacji: uprawnienia SEP G2,G3
• kurs operatora kotłów wysokoprężnych oraz operatora wózków jezdniowych

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182888
Pracownik produkcji/ magazynowy
20.04.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Pracownik produkcji/ magazynowy

Miejsce pracy: Chróścina

Zakres obowiązków:
• kompletowanie towarów przeznaczonych do wysyłki
• prowadzenie stanów magazynowych
• obsługa terminali wagowych

Nasze oczekiwania:
• wykształcenie średnie lub zawodowe
• sumienność i dyspozycyjność
• chęć pracy zespołowej

Mile widziane:
• znajomość MS Office
• obsługa wózków jezdniowych
• książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Oferujemy:
• umowę o pracę
• atrakcyjne wynagrodzenie
• codzienny lunch na koszt firmy
• kurs wózków jezdniowych, dla osób nie posiadających uprawnień
• atrakcyjne wynagrodzenie
• karte MultiSport Plus, ubezpieczenie grupowe, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182887
Pracownik załadunku
20.04.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Pracownik załadunku

Miejsce pracy: Chróścina

Zakres obowiązków:
• prowadzenie stanów magazynowych
• obsługa terminali wagowych
• kompletowanie towarów przeznaczonych do wysyłki
• dbanie o jakość towarów w magazynie

Nasze oczekiwania:
• obsługa wózków widłowych
• wykształcenie średnie lub zawodowe
• znajomość MS Office
• książeczka sanitarno-epidemiologiczna
• sumienność i dyspozycyjność

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182886
Pracownik Biura Obsługi Klienta
20.04.2018.
Awilux Polska Sp.z o.o.Sp.k. wiodący producent okien, drzwi i systemów przesuwnych w technologii aluminium i PVC, obecny na rynku od 2006 roku, poszukuje osoby na stanowisko:

Pracownik Biura Obsługi Klienta
DZIAŁ ALUMINIUM

Miejsce pracy: Leszno
Region: wielkopolskie

Zakres zadań:
- Telefoniczna obsługa klienta
- Przygotowywanie ofert zgodnych z zapytaniami klientów
- Doradztwo w ramach bieżącej współpracy
- Rozwijanie współpracy i budowanie długofalowych relacji z klientami
- Bieżąca współpraca z innymi działami w firmie

Oczekiwania:
- Doświadczenie w branży stolarki okienno-drzwiowej
- Mile widziana znajomość języka niemieckiego lub angielskiego
- Dobra organizacja pracy
- Komunikatywność i wysoka kultura osobista w relacjach z innymi osobami wewnątrz i na zewnątrz przedsiębiorstwa

Oferujemy :
- Pracę w interesującym środowisku i dynamicznie rozwijającej się firmie
- Możliwość zawodowego rozwoju osobistego
- Pracę w środowisku międzynarodowym
- Możliwość ubezpieczenia grupowego oraz pakietu socjalnego.

Osoby odnajdujące się w opisie wymagań i zainteresowane własnym rozwojem, zapraszamy do składania dokumentów. CV oraz list motywacyjny prosimy przesłać na adres: biuro@awilux.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych
osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r.).
Telefon: 655254600 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182884
ObsŁUga klinta z jĘZykiem hiszpaŃSkim
20.04.2018.
Firma MEDITO z wieloletnim doświadczeniem w handlu poszukuje osób ze znajomością języka hiszpańskiego.

Praca na stanowisku OBSŁUGA KLIENTA W JĘZYKU HISZPAŃSKIEGO

Obowiązki:
- zapewnienie profesjonalnej obsługi zgodnie ze standardami firmy
- aktywne doradztwo i pomoc klientowi w zakupach
- poszukiwanie nowych klientów
- przygotowywanie i przedstawianie ofert sprzedażowych

Od naszych kandydatów oczekujemy:
- znajomości języka HISZPAŃSKIEGO
- umiejętności pracy zespołowej
- łatwości w nawiązywaniu kontaktów
- rzetelności i uczciwości
- wysokiej motywacji do pracy

Oferujemy:
- umowę o pracę na czas nieokreślony
- stabilne zatrudnienie ukierunkowane na długofalowa współpracę
- praca na pełen lub pół etatu
- praca w Lesznie

wynagrodzenie:
- bardzo dobre wynagrodzenie podstawowe plus prowizja sprzedażowa
- szkolenia wstępne
- dużą samodzielność na stanowisku pracy,
- możliwość zdobycia nowego doświadczenia
Telefon: 881301308 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182883
Praca z jĘZykiem francuskim
20.04.2018.
Firma MEDITO z wieloletnim doświadczeniem w handlu poszukuje osób ze znajomością języka francuskiego.

Praca na stanowisku OBSŁUGA KLIENTA W JĘZYKU FRANCUSKIM

Obowiązki:
- zapewnienie profesjonalnej obsługi zgodnie ze standardami firmy
- aktywne doradztwo i pomoc klientowi w zakupach
- poszukiwanie nowych klientów
- przygotowywanie i przedstawianie ofert sprzedażowych

Od naszych kandydatów oczekujemy:
- znajomości języka FRANCUSKIEGO
- umiejętności pracy zespołowej
- łatwości w nawiązywaniu kontaktów
- rzetelności i uczciwości
- wysokiej motywacji do pracy

Oferujemy:
- umowę o pracę na czas nieokreślony
- stabilne zatrudnienie ukierunkowane na długofalowa współpracę
- praca na pełen lub pół etatu
- praca w Lesznie

wynagrodzenie:
- bardzo dobre wynagrodzenie podstawowe plus prowizja sprzedażowa
- szkolenia wstępne
- dużą samodzielność na stanowisku pracy,
- możliwość zdobycia nowego doświadczenia
Telefon: 881301308 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182882
Pracownik/Pracownica magazynu
20.04.2018.


PRACOWNIK/PRACOWNICA MAGAZYNU


Wymagania:

dokładność, sumienność, uczciwość
zaangażowanie i dobra organizacja pracy
wykształcenie średnie


Oferujemy:

praca od poniedziałku do piątku 2 zmianowa
stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę
pracę w przyjemnej atmosferze
możliwość wewnętrznych awansów


Zatrudniamy również osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@imolaleszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.


W związku z art. 24 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 28.06.2016 r. poz. 922)  informuję, iż administratorem danych osobowych zawartych w Pani/Pana dokumentach aplikacyjnych jest IMOLA Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Miernicza 4. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji oraz podjęcia działań przed zawarciem umowy, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182880
Zatrudnie pracownika
20.04.2018.
Firma ARDI zatrudni pracownika do pracy fizycznej.
Oferta pracy dostępna również dla osób z grupą inwalidzką. Miejsce pracy - Karzec.
CV prosimy przesyłać na adres:ardi@ardi.com.pl
Telefon: 603343168 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182879
Specjalista ds. ZakupÓW/Importu
20.04.2018.



W związku dynamicznym rozwojem firma Domex poszukuje kandydata na stanowisko:



SPECJALISTA DS. ZAKUPÓW/IMPORTU



Wymagania:

biegłe posługiwanie się pakietem MS OFFICE
kreatywność, dynamika w działaniu i chęć stałego rozwoju
znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym
gotowość do uczestniczenia w targach zagranicznych (cały świat)
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
zaangażowanie i dobra organizacja pracy

Oferujemy:

zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu w oparciu o umowę o pracę
stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
pracę w przyjemnej atmosferze
szkolenie podnoszące kwalifikacje
wyjazdy zagraniczne


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja.biuro@domex.leszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.

W związku z art. 24 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 28.06.2016 r. poz. 922)  informuję, iż administratorem danych osobowych zawartych w Pani/Pana dokumentach aplikacyjnych jest DOMEX-Kuśnierek Sp. J. z siedzibą w Rydzynie przy ul. Wolności 20. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji oraz podjęcia działań przed zawarciem umowy, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182878
Operator (ka) maszyn do cięcia kabli
20.04.2018.
Międzynarodowa Firma wchodząca w skład Holdingu TKH Group - TKH KABELTECHNIEK Polska, nowoczesne przedsiębiorstwo produkcyjne, specjalizujące się w konfekcji wiązek elektrycznych,

poszukuje pracownika na stanowisko:
Operator(ka) maszyn do cięcia kabli
Miejsce pracy: Leszno

Od kandydatów oczekujemy:
-wykształcenia średniego (technikum),
-zdolności manualnych (precyzyjny montażu drobnych elementów),
-umiejętności czytania rysunków technicznych,
-mile widziana znajomość aplikatorów do końcówek kablowych i pras automatycznych,
-uczciwości,
-dokładności,
-systematyczności.

Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
-wsparcie w zarządzaniu działem produkcyjnym,
-usuwanie usterek w procesie produkcyjnym,
-zabezpieczenie techniczne produkcji,
-obsługa maszyn do cięcia kabli i komponentów.

Oferujemy:
-pracę w renomowanej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
-atrakcyjne warunki pracy,
-specjalistyczne szkolenia za granicą,
-stabilne zatrudnienie.

CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:
TKH Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
ul. Budowlanych 15
64-100 Leszno
(kadry@ccpartners.pl)
www.tkhkabeltechniek.pl/


Proszę o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli:„ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji „ zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych (Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 833 ).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655255609 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182877
Monter/Monterka
20.04.2018.
Międzynarodowa firma wchodząca w skład holdingu TKH Group– TKH KABELTECHNIEK Polska to nowoczesne przedsiębiorstwo produkcyjne, specjalizujące się w konfekcji wiązek elektrycznych.

Aktualnie poszukuje kandydatów na stanowisko:

Monterka/Monter

Miejsce pracy: Leszno


Od kandydatów oczekujemy:
•wykształcenia zawodowego (podstawowego),
•posiadania zdolności manualnych,
•umiejętności precyzyjnego montażu drobnych elementów,
•mile widziana umiejętność odczytywania informacji z rysunków technicznych,
•pracy zespołowej,
•uczciwości,
•dokładności,
•systematyczności.

Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
•prawidłowe wykonanie zleconych do produkcji wiązek kablowych,
•przygotowanie towaru do wysyłki,
•prawidłowe przyjmowanie, składowanie i pobieranie materiałów do montażu.

Oferujemy:
•pracę w renomowanej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
•atrakcyjne warunki pracy,
•specjalistyczne szkolenia za granicą,
•stabilne zatrudnienie,
•pracę 1-zmianową.

CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:
TKH Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
ul.Budowlanych 15
64-100 Leszno
(kadry@tkhkabeltechniek.pl)
www.tkhkabeltechniek.pl/


Proszę o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli:„ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych (Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 833 )”.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655255609 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182876
Pracownik ogólnobudowlany.
20.04.2018.
Witam serdecznie. Poszukuję pracownika ogólnobudowlanego. Praca w Niemczech, dobre warunki. Więcej informacji pod numerem 733 388 321.
Telefon: 733 388 321 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182875
Pracownik do naprawy rowerÓW
20.04.2018.
Szukam do pracy osoby znającej się na naprawie rowerów. Miejsce pracy: Przyczyna Górna. Więcej informacji pod nr 667 320 584
Telefon: 667320584 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182874
Monter instalacji elektrycznych
20.04.2018.
Firma z Leszna zatrudni na stanowisko:
MONTER INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH
Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- pracę w stabilnej firmie z tradycjami o ugruntowanej pozycji na rynku
- miłą atmosferę pracy w zgranym zespole
- niezbędne narzędzia do pracy
- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
Zapewniamy transport z kierunku Wschowy i Bojanowa.
Mile widziane doświadczenie w pracy na w/w lub podobnym stanowisku, prawo jazdy kat. B

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres: biuro@elektro-instalator.pl

Prosimy również o dopisanie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych Osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z póżn. zm.)
Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi osobami.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182873
Zdobądź profesjonalny zawód !
20.04.2018.
Zapisy do Szkół Policealnych na rok 2018 - 2019

Instytut Edukacji i Biznesu w Lesznie

Chcesz dużo zarabiać i uzyskać atrakcyjny zawód z przyszłością, to Ucz się z Najlepszymi w Instytucie Edukacji i Biznesu w Lesznie. Sprawdź w Naszej ofercie szkoły, w których oferujemy BEZPŁATNE kierunki kształcenia.
Na kierunkach płatnych skorzystaj z FANTASTYCZNEJ PROMOCJI ! Możesz zaoszczędzić do 40% raty czesnego !
Zapisz się do:
- Policealnej Szkoły Weterynarii: technik weterynarii – zawód dla osób kochających zwierzęta
- Policealnej Szkoły Geodezji i Drogownictwa: technik geodeta, technik budowy dróg – zawody dobrze płatne i poszukiwane rynku pracy
- Policealnej Szkoły Ekonomii i Informatyki: technik rachunkowości, informatyk, administracji – zawody gwarantujące zatrudnienie na rynku pracy. Nauka za DARMO!
- Policealnej Szkoły Kosmetycznej: technik usług kosmetycznych –najnowsze trendy kosmetyczne
- Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania: otrzymasz atrakcyjny zawód w rok
- Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych: umożliwia uzyskanie średniego wykształcenia. Nauka za DARMO!

Możesz również podjąć naukę na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych. Jedynym wymogiem jest ukończenie 18 roku życia.
- technik technologii żywności
- technik hodowca koni
- technik rolnik
- technik budownictwa
- technik elektryk
- technik inżynierii sanitarnej
- i inne

Sprawdź Naszą ofertę: www.pseii.leszno.pl i wybierz dla siebie atrakcyjny zawód z przyszłością.

Telefon: sekretariat 65 529 48 20

Zapraszamy

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 529 48 20 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182872
kierowca kat. C
20.04.2018.
Firma transportowa z Rawicza zatrudni kierowcę z kat. C w transporcie międzynarodowym - kierunek ANGLIA. Mile widziane doświadczenie .Kontakt 601778157
Telefon: 601778157 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182871
Zatrudnimy kierowcĘ
20.04.2018.
Astromal Sp. z o.o. w Wilkowicach zatrudni Pracownika na stanowisko KIEROWCA

Wymagania:
- wykształcenie średnie
- prawo jazdy kat. B, C
- umiejętność oceny stanu technicznego pojazdu
- znajomość przepisów prawa w zakresie transportu, czasu pracy kierowców
- orientacja w terenie
- umiejętność planowania i organizacji pracy
- umiejętność pracy w zespole
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- dokładność i sumienność
- dyspozycyjność
- komunikatywność
- wysoka kultura osobista
- doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane

Ze swojej strony oferujemy:
- stabilność zatrudnienia
- umowę o pracę na pełen etat
- pakiet socjalny i medyczny
- atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne

CV można składać w siedzibie firmy w Wilkowicach przy ul. Granicznej 7 oraz w formie elektronicznej na adres: jjerzyk@astromal.pl
Prosimy o dodanie klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)”.
Dodatkowe informacje o firmie można uzyskać na stronie www.astromal.pl
Informujemy, iż odpowiemy na wybrane oferty.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655299191 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 182869
Specjalista ds. Bhp
20.04.2018.
Specjalista ds. BHP, uprawnienia inspektora PPOŻ podejmie pracę. Posiadam kilkuletnia praktykę. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182870
P r a c a - Ankieter telefoniczny
20.04.2018.

Firma z 26 letnim doświadczeniem w branży reklamowej zatrudni
pracowników do zbierania informacji przez telefon.

Praca polega na:
– kontakcie z klientami przez telefon
– wysłaniu ofert

Niezbędne:
– łatwość nawiązywania kontaktów i duże zaangażowanie

Praca stacjonarna od poniedziałku do piątku. Również dla studentów studiów zaocznych.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dodane klauzuli o treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182868
Tynkarz, Pomocnik
20.04.2018.
Zatrudnię TYNKARZA lub POMOCNIKA TYNKARZA do przyuczenia na tynki maszynowe, praca na terenie Leszna i okolic. Tel:695-784-606 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 695784606 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182866
Kurs pierwszej pomocy przedmedycznej
20.04.2018.
Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Lesznie prowadzi nabór na kurs PIERWSZA POMOC PRZEDMEDYCZNA.

Termin: 21 maja 2018
Koszt 149 zł/8h

UZYSKANY DOKUMENT:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN, certyfikat lub/i suplement

Rezerwacja miejsca przez Internet na www.zak.edu.pl/zapisz-sie-online
lub w Sekretariacie Szkoły ŻAK w Lesznie, Rynek 33, tel. 65 520 23 00
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 182865
Jr Product Development Technologist
20.04.2018.
The Kraft Heinz Company is searching for Jr Product Development Technologist to join ur team in Pudliszki

In brief, you will be responsible for;
- To ensure Heinz continues to deliver world class innovation and quality food products, we are looking for a Product Development Technologist in our factory
- You will be implementing new and improved products in the framework of NPD activities and value engineering in Europe and support complex PAN European projects
- You will be proactively stimulating the new value engineering ideas and process, have an open minded attitude with a clear focus on consumer
- You will provides technological expertise where needed in the organization and especially in our factory

What we offer you / You deserve

• An ambitious employer; we only want to the best for you;
• A fast career track like only few other companies can match;
• Permanent contract; for we believe in doing big bets on people;
• Always room for new ideas; if you have an idea, please let us know so we can set it in action!
• High responsibility, individual position in international company being a leader in its categories
• Being part of dynamic team of professionals
• Stable employment conditions and necessary tools
• Attractive bonus system depending on achieved results
• Private health care
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

reklama