POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
23
Stycznia 2018
Wtorek
Imieniny obchodzą:
Jan, Klemens, Maria,
Rajmund
Do końca roku 342 dni.
Start arrow Ogłoszenia
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
Ogłoszenia
dam pracę
> Praca
Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 764 Strona 1 z 26
ID: 178733 - OGŁOSZENIE PREMIUM
PRACA DLA ABSOLWENTÓW SZKÓŁ TECHNICZNYCH
27.01.2018.
W związku z ciągłym rozwojem i dobrymi perspektywami branży HYDRO-PARTNER Sp. z o.o zatrudni na stanowiska:

Magazynier/Logistyk:

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- kompletacja wysyłek zgodnie z zamówieniem,
- załadunek i wyładunek towarów,
- prawidłowe wypełnianie dokumentacji magazynowej,
- optymalizacja procesu wysyłek,
- współpraca z działem produkcji,
- zamówienia towaru na potrzeby produkcji,
- kompletacja i rozchody elementów produkcyjnych,
- przyjęcia faktur zakupowych,
- współpraca z firmami kurierskimi w zakresie wysyłek.
 
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie średnie lub wyższe (mile widziane techniczne),
- dobra znajomość obsługi pakietu Microsoft Office,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- komunikatywność,
- prawo jazdy kat.”B”,
- odporność na stres.
 
Oferujemy:
- umowę o pracę,
- narzędzia niezbędne do wykonywania pracy.
 
 
Kierownik budowy branży sanitarnej:
 
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
-  koordynacja prowadzonych robót,
-  tworzenie harmonogramów prac 
-  kontrola i nadzór nad prawidłową realizacją prac,
-  zarządzanie zespołem pracowników,
-  współpraca z dostawcami i podwykonawcami robót,
-  rozliczanie kosztów budowy, prowadzenie dokumentacji.
 
Od kandydatów oczekujemy:
-  wykształcenia wyższego kierunkowego - branża sanitarna,
-  uprawnień budowlanych branży sanitarnej (możliwe jest w trakcie nabywania uprawnień)
-  dobrej organizacji pracy,
-  umiejętności kierowania zespołem pracowników,
-  samodzielności, dyspozycyjności i zaangażowania oraz silnej motywacji do pracy
-  prawo jazdy kat. B.
 
Oferujemy:
-  atrakcyjne  warunki zatrudnienia 
-  możliwość pracy w rozwijającej się firmie
-  zatrudnienie na umowę.
 
Inżynierów Sprzedaży:
 
Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za:
- kreowanie sprzedaży oferowanych produktów i usług w podległym regionie;
- wspomaganie inwestorów i użytkowników w zakresie doradztwa technicznego;
- nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z biurami projektów i firmami wykonawczymi;
- przeprowadzanie prezentacji oraz szkoleń;
- współpracę przy sporządzaniu ofert i prowadzenie negocjacji handlowych;
- udział w realizacji zawartych kontraktów.
 
Od kandydatów oczekujemy:
- studia wyższe techniczne lub w trakcie studiów (mile widziane kierunkowe);
- prawo jazdy kat. B;
- dyspozycyjność;
- dobra prezencja i komunikatywność;
- samodzielność i samodyscyplina;
- kreatywność, inicjatywa i efektywność w działaniu;
- zaangażowanie w pracę;
- umiejętność nawiązywania stałych relacji.
 
Oferujemy:
- umowa o pracę;
- szkolenie;
- narzędzia do pracy (samochód, komputer, telefon);
- możliwość rozwoju.
 
Doradców Technicznych:
 
Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za:
- obsługę pionu handlowego: opracowywanie ofert, wykonywanie wycen, współpracę z projektantami,
- profesjonalne doradztwo techniczne dla klientów,
- analiza techniczna ofert konkurencyjnych,
- poszukiwanie nowoczesnych rozwiązań technologicznych,
- utrzymywanie kontaktów z biurami projektów i firmami wykonawczymi.
 
Od kandydatów oczekujemy:
- studia wyższe techniczne lub w trakcie studiów – preferowana inżynieria środowiska,
- prawo jazdy kat. B,
- dyspozycyjność,
- bardzo dobra znajomość MS Office i Auto CAD,
- samodzielność i samodyscyplina,
- kreatywność, inicjatywa i efektywność w działaniu,
- zaangażowanie w pracę.
 
Oferujemy:
- umowa o pracę,
- szkolenie,
- możliwość rozwoju.
 
Automatyków:
 
Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za:
tworzenie i rozwój systemów automatyki przedsiębiorstwa.
 
Od kandydatów oczekujemy:
- Wykształcenie wyższe: automatyka i robotyka  lub pokrewne 
- Znajomość programowania sterowników PLC 
- Znajomość systemów SCADA
- Wiedza z zakresu elektrotechniki i schematów elektrycznych
- prawo jazdy kat. B,
- dyspozycyjność,
Mile widziane: 
- Uprawnienia elektryczne E i D
- Wiedza z zakresu technologii pompowych
 
Oferujemy: 
- Zatrudnienie na umowę o pracę
- Pracę w firmie w przyszłościowej branży
- Możliwość rozwoju zawodowego
 
Elektryków:
 
Od kandydatów oczekujemy:
- Wykształcenie o profilu elektrycznym
- Prawo jazdy kat B
- Dyspozycyjność
- Gotowość do odbywania podróży służbowych
- Komunikatywność i samodzielność
 
Mile widziane:
- Doświadczenie zawodowe
- Uprawnienia E i D do 1 kV
 
Oferujemy:
- Zatrudnienie na umowę o prace
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Stabilne warunki zatrudnienia
- Możliwość przyuczenia do zawodu
 
Specjalista ds. ofertowania i umów
 
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- prowadzenie spraw związanych z przygotowaniem ofert, realizacją postępowań przetargowych 
- tworzenie ofert przetargowych i handlowych
- przygotowywanie projektów umów z kontrahentami, podwykonawcami i dostawcami
- analiza wzorów umów kontrahentów
 
Powyższe zadania będą realizowane wg funkcjonujących w Firmie, ustalonych procedur. 
 
Od kandydatów oczekujemy:
- wykształcenie wyższe lub w trakcie (mile widziane prawnicze lub ekonomiczne)
- umiejętność organizacji pracy własnej, pracy pod presją czasu
- dyspozycyjność
 
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie
- umowa o pracę
- możliwość rozwoju, szkolenia
- możliwość przyuczenia 
- zapewniamy niezbędne do wykonywania zadań narzędzia pracy
 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: " Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922), prowadzonych przez HYDRO-PARTNER Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie."
 
Zgłoszenia z klauzulą: r.banaszkiewicz@hydro-partner.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
ID: 178667
MONTER KONSTRUKCJI STALOWYCH
23.01.2018.
Firma KONSTRUKTOR Artur Olichwer ( www.KONSTRUKTOR.info.pl ) zajmująca się montażem konstrukcji i obudów hal zatrudni pracowników na stanowisku monter konstrukcji stalowej.

Informacje wstępne:
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia;
- umowa na pełen etat na umowę o pracę.

Wymagania od kandydatów:
- doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata;
- odporność na warunki atmosferyczne panujące na budowach;
- umiejętność pracy w zespole;
- umiejętności spawania, uprawnienia na podnośniki, uprawnienia na ładowarki są dodatkowymi atutami automatycznie zwiększającymi wynagrodzenie.

Więcej informacji o naszej firmie:
- na stronie www: www.KONSTRUKTOR.info.pl
- na FB: https://www.facebook.com/KonstruktorArturOlichwer

Aplikacje prosimy składać za pośrednictwem poczty e-mail na adres: biuro@KONSTRUKTOR.info.pl
Lub telefonicznie: 508 240 471
Na wszystkie aplikacje odpowiemy zwrotnie a z wybranymi przeprowadzimy rozmowę kwalifikacyjną.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 508 240 471 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178807
OPERATOR MASZYN CNC
23.01.2018.
Firma BENDERS Sp. z o.o. mająca swoją siedzibę w Lesznie przy ul. Usługowej 17, zajmująca się obróbką blach, zatrudni do pracy na stanowisku operator maszyn sterowanych CNC ( zaginarki, gilotyny).
Od kandydatów wymagamy doświadczenia na podobnym stanowisku lub chęci doszkolenia się w obsłudze takich maszyn.
Więcej informacji na temat naszej firmy na stronie www.BENDERS.pl

Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV na adres: biuro@BENDERS.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179013
Nauczyciel wychowania przedszkolnego
22.01.2018.
PRZEDSZKOLE RAINBOW W LESZNIE POSZUKUJE NAUCZYCIELA WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO.
DODATKOWYM ATUTEM BEDZIE UPRAWNIENIE DO UCZENIA JEZYKA ANGIELSKIEGO. CV WRAZ ZE ZDJECIEM PROSZE PRZESYLAC NA ADRES MAILOWY:
przedszkole-rainbow@wp.pl
Telefon: 727544287 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179012
Praca w Niemczech
22.01.2018.
Potrzebni fachowcy do montażu okien w Niemczech.Wymagania własną działalność, niekaralność.Elektromonterzy do uzyskania szaf sterowniczych, elektrycy.wiecej informacji pod nr tel 695510253
Telefon: 695510253 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179011
Referent d/S dokumentacji magazynowej
22.01.2018.
WYMAGANIA:

- zaangażowanie w pracę, samodzielność, komunikatywność
- znajomość pakietu Office
- bardzo dobra organizacja pracy
- dodatkowym atutem będzie umiejętność pracy z dokumentami magazynowymi

GŁÓWNE ZADANIA:

- prowadzenie dokumentacji magazynowej
- wystawianie dokumentów związanych z wysyłką towaru (HDI, CMR, list przewozowy)
- przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji.
- sporządzanie raportów
- sumienne realizowanie poleceń zawartych w awizacjach

Praca zmianowa.

Miejsce pracy – Czachorowo, powiat Gostyń


Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie aplikacji CV na adres e-mail: info@fm-mroz.pl z dopiskiem w tytule "Referent ds. dokumentacji magazynowej"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179010
Sprzedawca do sklepu spoŻYwczego
22.01.2018.
Firma z 25-letnim doświadczeniem poszukuje kandydatów na stanowisko:
SPRZEDAWCA STOISKA SPOŻYWCZEGO w:
-Dąbczu
-Lesznie

Jako Sprzedawca Stoiska Spożywczego/Mięsnego będziesz odpowiedzialny za:
-Obsługę kasy fiskalnej
-Obsługi klienta
-Ekspozycji towarów
-Sprawdzanie terminów ważności produktów,
-Dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy

Oferujemy:
Umowę o pracę
Stabilność zatrudnienia
Prace w miłej atmosferze

Osoby zainteresowane zapraszam do wysłania aplikacji CV wraz ze zdjęciem na adres mailowy lub kontakt telefoniczny: 607733928
Informujemy, iż odpowiadamy jedynie na wybrane aplikacje.
Telefon: 607733928 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179007
Zatrudnię traktorzystę
22.01.2018.
Usługi rolniczo-transportowe z Leszna zatrudnią traktorzystę.Tel:604-946-219
Telefon: 604946219 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179006
Kierowca kurier
22.01.2018.
Poszukuję osoby z Leszna do rozwożenia paczek na terenie Rawicza i Góry. Umowa o pracę.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179003
Pracownik produkcji/magazynowy
22.01.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Pracownik produkcji/ magazynowy

Miejsce pracy: Chróścina

Zakres obowiązków:
• kompletowanie towarów przeznaczonych do wysyłki
• prowadzenie stanów magazynowych
• obsługa terminali wagowych

Nasze oczekiwania:
• wykształcenie średnie lub zawodowe
• sumienność i dyspozycyjność
• chęć pracy zespołowej

Mile widziane:
• znajomość MS Office
• obsługa wózków jezdniowych
• książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Oferujemy:
• umowę o pracę
• atrakcyjne wynagrodzenie
• codzienny lunch na koszt firmy
• kurs wózków jezdniowych, dla osób nie posiadających uprawnień
• atrakcyjne wynagrodzenie
• karte MultiSport Plus, ubezpieczenie grupowe, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179002
Specjalista ds. marketingu
22.01.2018.
OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Działamy zespołowo i uczciwie.
Zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

Specjalista ds. marketingu

Miejsce pracy: Chróścina (dolnośląskie)

Zakres obowiązków:
• opracowywanie, wdrażanie i koordynowanie strategii działań marketingowych
• organizacja i udział w konferencjach i targach branżowych
• analiza realizowanych działań wspierających sprzedaż i ocena ich efektywności
• bieżąca obsługa strony internetowej
• tworzenie tekstów
• kontakt z pismami i portalami branżowymi w ramach reklam i innych działań promocyjnych
• przygotowywanie kampanii reklamowych, konkursów
• opracowywanie materiałów promocyjnych
• współpraca z firmami zewnętrznymi (agencjami reklamowymi, drukarniami)

Nasze oczekiwania:
• wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: marketing, zarządzanie projektami)
• doświadczenie w branży marketingowej
• umiejętność pracy nad wieloma projektami
• bardzo dobre umiejętności komunikacyjne – współpraca z działami
• umiejętność redagowania tekstów
• bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
• umiejętność planowania zadań i organizacji czasu pracy
• komunikatywna znajomość języka angielskiego

Oferujemy:
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
• możliwość rozwoju i zdobywania doświadczenia w międzynarodowej firmie
• atrakcyjne wynagrodzenie

Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy zapraszamy do składania aplikacji e-mailem rekrutacja@foodworks.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179001
opiekun w żłobku
22.01.2018.
Zatrudnię wychowawcę w żłobku .Wymagane wykształcenie - wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne. Praca od zaraz.
Telefon: 662676819 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 179000
praca wykonczeniówka na budowe
22.01.2018.
przyjme na budowe do wykonczeniówki majstra lub pomocnika
Telefon: 665999250 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178999
Referent ds. Księgowych
22.01.2018.
Firma transportowa o ugruntowanej pozycji rynkowej, specjalizująca się w przewozach międzynarodowych poszukuje osoby na stanowisko:

Referent ds. Księgowych

Zadania:
- fakturowanie wykonanych usług przewozowych,
- Prowadzenie sprawozdawczości do GUS,
- Tworzenie raportów na potrzeby wewnętrzne,
- Przygotowywanie dokumentów i współpraca z biurem rachunkowym,

Oferujemy:
- umowę o pracę na pełen etat,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- możliwości rozwoju zawodowego,

Wymagania:
- minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- bardzo dobra organizacja własnej pracy,
- praktyczna znajomość obsługi MS Office,
- samodzielność, dokładność, sumienność i odpowiedzialność,
- mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)
Telefon: 519-404-247 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178998
Kierowca c+E
22.01.2018.
Firma transportowa zatrudni kierowcę kaT.C+E transport międzynarodowy
Polska-Zachód-Polska,wszystkie weekendy wolne,zjazd do firmy,zestaw mega, bardzo dobre wynagrodzenie i warunki pracy
Jeśli jesteś zainteresowany,zadzwoń: kontakt.609-231-826
Telefon: 609231826 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178996
Nowoczesna ferma loch - Umowa o pracĘ
22.01.2018.
Nowoczesna ferma loch poszukuje pracowników ( kobiet i mężczyzn) do obsługi porodówek oraz odchowalni prosiąt.
Miejsce pracy : gmina Miejska Górka


- szkolimy, uczymy, zatrudniamy na umowę o pracę, zapewniamy wyżywienie-


Kontakt: 663-505-019 | biuro@kolaczkowice.eu
Telefon: 663505019 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178995
Magazynier
22.01.2018.
Firma KOWALSKI – OPAKOWANIA Z TEKTURY z Dobramyśli k/Leszna poszukuje Kandydata na stanowisko:

Magazynier

Obowiązki:
prace związane z kompletacja zleceń, rozładunkiem, załadunkiem,
wypełnianie dokumentacji magazynowej,
prace porządkowe i inwentaryzacyjne na magazynie

Wymagania:
gotowość do pracy w systemie 2- zmianowym,
dokładność, odpowiedzialność, dobra organizacja pracy,
uprawnienia do obsługi wózków widłowych,
obsługa komputera

Oferujemy:
umowę o pracę na pełen etat,
stabilne warunki pracy,
możliwość doskonalenia umiejętności w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się firmie

Aplikację prosimy przesłać na adres email:

praca@kowalskiopakowania.pl

Prosimy dopisać klauzulę o zgodę na przetwarzanie danych osobowych
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178994
ZatrudniĘ Dekarza i pomocnika
22.01.2018.
FIRMA MONT-DACH ZDZIESZEK LESZNO ZATRUDNI DEKARZA-BLACHARZA ORAZ POMOCNIKA DEKARZA. STAŁA PRACA. OD 15 ZŁ. DO 20 ZŁ NA RĘKĘ W ZALEŻNOŚCI OD UMIEJĘTNOŚCI. MOŻLIWE WYJAZDY W DELEGACJE. TYLKO ZDECYDOWANYCH MIN. TRZY MIESIĄCE.
Telefon: 507816874 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178993
Kierowca autokaru - kategoria D
22.01.2018.
Przyjmę do pracy kierowcę posiadającego prawo jazdy z kategorią D.

Tel. kontaktowy : 691 528 748
Telefon: 691528748 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178991
Kierowca kat.B-transport międzyn.
22.01.2018.
Firma działająca od kilkunastu lat w branży transportowej poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko :

Kierowca kat. B - transport międzynarodowy - chłodnia

WYMAGANIA
- prawo jazdy kat. B
- niekaralność
- doświadczenie w transporcie międzynarodowym
- mile widziana znajomość języka niemieckiego lub angielskiego
- komunikatywność oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów
- dyspozycyjność
- zaangażowanie
- sumienność, dokładność oraz dobra organizacja pracy
- umiejętność podejmowania decyzji
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie aplikacji CV wraz ze zdjęciem i listem motywacyjnym na adres :

ofertapracyleszno@interia.pl

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178989
Pracownik biurowy
22.01.2018.
Firma transportowa z okolic Rydzyny poszukuje pracownika administracyjno-biurowego:

Oczekiwania:
- wykształcenie minimum średnie
- znajomość zagadnień kadrowych
- doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem
- komunikatywność i umiejętność pracy w zespole
- umiejętność analizowania danych
- odpowiedzialność, sumienność oraz rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
- mile widziana umiejętność rozliczania czasu pracy kierowców i płacy minimalnej
- mile widziana znajomość języka angielskiego

Obowiązki:
- prowadzenie dokumentacji pracowniczej
- rozliczanie wynagrodzeń
- czuwanie nad właściwym przepływem informacji i dokumentów
- pobieranie danych z karty kierowcy i tachografu
- rozliczanie ewidencji czasu pracy kierowców i płacy minimalnej

Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV drogą mailową na adres biuro@golanski.eu.

Prosimy o dopisanie na CV następującej klauzuli "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o
Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Telefon: 603051211 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178985
Doradca klienta w Salonie Plusa
22.01.2018.
Miejsce pracy: Leszno
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
- Profesjonalną obsługę klientów w salonie sprzedaży
- Realizacja indywidualnych celów sprzedażowych w oparciu o wysoką jakość obsługi klienta
- Budowanie długotrwałej relacji z klientami
- Utrzymanie standardów handlowych
- Budowanie wizerunku firmy na rynku

Wymagania:
- Wykształcenie minimum średnie
- Łatwość w nawiązywaniu kontaktów
- Komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole
- Zaangażowanie
- Mile widziane doświadczenie w branży
- Dobra znajomość obsługi komputera

Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Pracę w firmie o wysokich standardach i bogatej ofercie handlowej
- Motywacyjny system wynagradzania

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres: pracaplus-rekrutacja@wp.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 661401076 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178984
Kierowca kat.c
22.01.2018.
Firma z okolic Kościana zatrudni kierowce kat c
Telefon: 692-186-244 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178983
Spinko - Specjalista ds.ObsŁUgi eksportu
22.01.2018.
SPINKO Sp. z o. o. w Lesznie wiodący producent oraz dostawca podzespołów samochodowych dla czołowych firm motoryzacyjnych, poszukuje osobę na stanowisko:

SPECJALISTA DS. OBSŁUGI EKSPORTU

Wymagania:
• wykształcenie min. średnie profilowe (ekonomiczne) lub policealne,
• znajomość zagadnień obszaru logistyki poparta co najmniej 2-letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku (preferowana branża przemysłowa),
• bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
• praktyczna znajomość pakietu MS Office,
• komunikatywność oraz łatwość w nawiązywaniu relacji,
• odporność na stres oraz umiejętność pracy pod presją czasu.

Oferujemy:
• pracę w renomowanej firmie o międzynarodowym zasięgu,
• atrakcyjne warunki zatrudnienia,
• stabilne długotrwałe zatrudnienie,
• możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
• bogaty pakiet socjalny.

Zakres zadań na stanowisku pracy na www.spinko.com.pl (zakładka kariera/oferty pracy).

Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli dotyczącej ochrony danych osobowych.

Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Zapraszamy do nadsyłania swoich CV na podany adres:
rekrutacja@spinko.com.pl w tytule proszę podać nazwę stanowiska
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655258819 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178982
kierowca międzynarodowy C+E
22.01.2018.
Firma transportowa zatrudni osobę na stanowisko kierowcy międzynarodowego kat C+E. Praca w systemie kółek PL.D.PL , PL-F67-PL
Wymagane doświadczenie , aktualne badania , karta kierowcy
Telefon: 601054621 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178981
Przyjmę do pracy fryzjerów i stażystów
22.01.2018.
Poszukuję doświadczonych fryzjerów , oraz osób do przyuczenia w zawodzie (stażystów/osób po praktyce fryzjerskiej).
Praca w Lesznie !
Proponujemy atrakcyjne zarobki , miła atmosferę i pomoc w rozwoju czyli profesjonalne szkolenia.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt telefoniczny .
660-560-728
Telefon: 660560728 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178978
Lakiernik elementÓW dekoracyjnych
22.01.2018.
Kalithea Sp. z o.o. - producent dekoracyjnych paneli ściennych poszukuje pracownika na stanowisko Lakiernik.

Obowiązki:
-nakładanie powłok lakierniczych,
-kontrola jakości
-przygotowanie lakieru,
-serwis lakierni,
-pakowanie gotowych produktów.

Tryb pracy: jednozmianowa

Godziny pracy: 8.00-16.30

Wymagane umiejętności:
brak (firma oferuje kompleksowe szkolenie)

Wymagane cechy:
-pracowitość,
-skrupulatność,
-komunikatywność,
-pozytywne nastawienie do pracy.

Rodzaj umowy: umowa o pracę.

Mile widziane:
prawo jazdy kat.B

Lokalizacja:
Leszno, ul. Energetyków

Praca w bardzo zgranym zespole dla osoby potrafiącej dbać o szczegóły i jakość produktu. Idealny kandydat posiada zdolności manualne i organizacyjne które pozwalają na samodzielną pracę.

Więcej o naszej firmie dowiesz się na stronie :
www.kalithea.pl

osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod adresem: praca@kalithea.pl

lub telefonem:
65 521 23 81
Telefon: 655212381 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178977
Frezer!!
22.01.2018.
PHU TECHMAR z siedzibą w Lesznie zatrudni frezera z doświadczeniem.

Oferujemy:
- umowę o pracę
- Dobre warunki płacowe
- Praca na dwie zmiany

Osoby chętne podjąć prace w naszej firmie prosimy o wysłanie CV na adres : patryktechmar@gmail.com
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178976
Praca od zaraz
22.01.2018.
Poszukuję do pracy osoby w zawodzie spawacz, ślusarz, mechanik samochodowy, elektromechanik samochodowy.Mile widziane też osoby chcące przyuczyć się w tych zawodach.Atrakcyjne wynagrodzenie oraz umowa o pracę.Miejsce pracy -Targowisko/k Lipna.Osoby do kontaktu:
668 541 114, 570 040 942, 608 593 737.
Telefon: 668541114 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
ID: 178975
Kierowca c+E
22.01.2018.
Firma transportowa Przemix z Święciechowy zatrudni kierowcę w ruchu krajowym lub międzynarodowym. Tel 506 023 600 Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 506023600 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

reklama