POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
    Nie przegap
    Nowe Galerie Foto
    Ładowanie galerii zdjęć...
    więcej...
    20
    Kwietnia 2018
    Piątek
    Imieniny obchodzą:
    Agnieszka, Czesław,
    Amalia, Teodor,
    Szymon
    Do końca roku 255 dni.
    Start arrow Ogłoszenia
    OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
    Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


    W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
    Ogłoszenia
    dam pracę
    > Praca
    Wyślij swoje ogłoszenie
    Pozycje :: 1 - 30 z 903 Strona 1 z 31
    ID: 182867 - OGŁOSZENIE PREMIUM
    OPERATOR VMI020418
    24.04.2018.
    W związku z dynamicznym rozwojem firmy VMI Group, poszukujemy nowych pracowników.
    Zależy Ci na poznawaniu zaawansowanych technologii wykorzystywanych w przemyśle oponiarskim?
    Chcesz mieć wpływ na kreowanie nowo powstałej firmy?
    Dołącz do nas!

    Operator VMI020418
    Miejsce pracy: Leszno


    Zadania:
    - montaż komponentów do modułów/urządzeń
    - zapewnienie sprawności urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych w zakresie automatyki i instalacji elektrycznych
    - łączenie elementów sterowniczych, pneumatycznych, elektrycznych itp.

    Oczekujemy:
    - wykształcenia technicznego (mechanik, automatyk, mechatronik, elektryk)
    - umiejętności czytania rysunków technicznych
    - doświadczenie w pracy produkcyjnej – mile widziane

    Oferujemy:
    - cykl szkoleń w Polsce i za granicą (Holandia)
    - możliwości rozwoju zawodowego i pracy w międzynarodowym środowisku
    - pracę z nowoczesnym parkiem maszynowym
    - stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
    - pracę jednozmianową

    CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres: VMI Poland Sp. z o.o. ul. Budowlanych 15, 64-100 Leszno,
    kadry@vmi-group.pl

    Z góry dziękujemy za przesłanie aplikacji. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

    Prosimy o dołączenie poniższego oświadczenia:
    „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883).”
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
    Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182896
    Praca na magazynie
    20.04.2018.
    Jedno zmianowa praca na stanowisku magazynier w firmie Delhan z siedzibą w Lesznie
    Główne zadania jakie przed Tobą stawiamy to:
    - uczestnictwo w wewnętrznych procesach logistycznych związanych z kompletacją zamówień,
    - zaangażowanie w realizację powierzonych obowiązków,
    - uczciwość, pracowitość.

    Szukamy właśnie Ciebie jeśli:
    - cechuje cię pozytywne nastawienie,
    - łatwo nawiązujesz kontakty,
    - świetnie radzisz sobie w pracach zespołowych,
    - jesteś zorganizowany.

    Oferujemy:
    - umowę na pełen etat,
    - comiesięczne premie,
    - przyjazną atmosferę pracy,
    - stabilne warunki finansowe.
    Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres mailowy julia.mielczarek@delhan.pl
    Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami)”.
    Telefon: 781029029 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182895
    CieŚLa,Dekarz,Pomocnik
    20.04.2018.
    Firma ogólnobudowlana z okolic Krzemieniewa zatrudni na stanowisko :cieśla, dekarz i pomocnik cieśli .Praca cały rok bez delegacji.Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności + premie.
    Kontakt 695541734
    Telefon: 695541734 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182891
    Pracownik ds. przygotowania produkcji
    20.04.2018.
    Miejsce pracy: Śmigiel
    Produkcja: lekkie konstrukcje stalowe

    Główne zadania:
    przygotowywanie produkcji (materiału hutniczego do odróbki, cięcie materiału zgodnie z rysunkiem technicznym lub wzorem, szlifowanie itp.)

    Wymagania:
    •Dyspozycyjność
    •Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z przygotowaniem produkcji mile widziane
    •Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.
    •Umiejętność pracy analitycznej, samodzielność, odpowiedzialność.
    Oferujemy:
    •Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
    •Bardzo dobre warunki pracy
    •Pracę w doświadczonym zespole
    •Atrakcyjne wynagrodzenie
    Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie dokumentów aplikacyjnych wraz z klauzulą.
    Telefon: 511583535 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182894
    Zatrudnimy
    20.04.2018.
    Firma Gutkowski zatrudni osoby do prowadzenia budów na terenie całego kraju.
    Wykształcenie techniczne i zmysł organizacyjny będą dodatkowym atutem.
    Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182893
    Zatrudnimy
    20.04.2018.
    Firma Gutkowski zatrudni na stanowisko: KONSTRUKTOR-MECHANIK
    Forma zatrudnienia:
    - umowa o pracę.
    Obowiązki:
    - projektowanie urządzeń i obiektów inżynierii sanitarnej,
    - tworzenie dokumentacji projektowej.
    Wymagania
    - biegła znajomość środowiska 3D, preferowane: Solid Works, AutoCAD,
    - znajomość zagadnień z obszaru mechaniki, wytrzymałości materiałów i przepływów cieczy.
    Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182892
    Zatrudnimy
    20.04.2018.
    Firma Gutkowski zatrudni na stanowiska:
    - ślusarz-spawacz,
    - elektromonter-elektryk,
    - monter instalacji wod.kan i co,
    oraz osoby do prac pomocniczych.
    Forma zatrudnienia i wymiar czasu pracy do uzgodnienia.
    Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182890
    Mechanik
    20.04.2018.
    OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
    Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

    Mechanik

    Miejsce pracy: Chróścina

    Zakres obowiązków:
    • konserwowanie maszyn i urządzeń produkcyjnych
    • dokonywanie podstawowych napraw
    • kontrolowanie pracy maszyn i urządzeń produkcyjnych

    Nasze oczekiwania:
    • wykształcenie średnie lub zawodowe w kierunku mechanik
    • podstawowa obsługa komputera
    • sumienność i dyspozycyjność

    Mile widziane:
    • doświadczenie w pracy mechanika maszyn i urządzeń produkcyjnych
    • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

    Oferujemy:
    • zatrudnienie na pełny etat w oparciu o umowę o pracę
    • możliwość podnoszenia kwalifikacji: spawanie metodą 111
    • kurs operatora kotłów wysokoprężnych oraz operatora wózków jezdniowych
    • karte MultiSport Plus, ubezpieczenie grupowe, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci

    Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182889
    Elektryk
    20.04.2018.
    OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
    Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

    Elektryk

    Miejsce pracy: Chróścina

    Zakres obowiązków:
    • konserwowanie elektryki maszyn i urządzeń produkcyjnych
    • dokonywanie podstawowych napraw elektrycznych
    • kontrolowanie pracy maszyn i urządzeń produkcyjnych

    Nasze oczekiwania:
    • wykształcenie średnie lub zawodowe w kierunku elektryk
    • uprawnienia elektryczne SEP G1 do 1kV
    • sumienność i dyspozycyjność

    Mile widziane
    • doświadczenie w pracy elektryka
    • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

    Oferujemy:
    • zatrudnienie na pełny etat w oparciu o umowę o pracę,
    • możliwość podnoszenia kwalifikacji: uprawnienia SEP G2,G3
    • kurs operatora kotłów wysokoprężnych oraz operatora wózków jezdniowych

    Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182888
    Pracownik produkcji/ magazynowy
    20.04.2018.
    OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
    Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

    Pracownik produkcji/ magazynowy

    Miejsce pracy: Chróścina

    Zakres obowiązków:
    • kompletowanie towarów przeznaczonych do wysyłki
    • prowadzenie stanów magazynowych
    • obsługa terminali wagowych

    Nasze oczekiwania:
    • wykształcenie średnie lub zawodowe
    • sumienność i dyspozycyjność
    • chęć pracy zespołowej

    Mile widziane:
    • znajomość MS Office
    • obsługa wózków jezdniowych
    • książeczka sanitarno-epidemiologiczna

    Oferujemy:
    • umowę o pracę
    • atrakcyjne wynagrodzenie
    • codzienny lunch na koszt firmy
    • kurs wózków jezdniowych, dla osób nie posiadających uprawnień
    • atrakcyjne wynagrodzenie
    • karte MultiSport Plus, ubezpieczenie grupowe, bony świąteczne, wczasy pod gruszą, paczki dla dzieci

    Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182887
    Pracownik załadunku
    20.04.2018.
    OSI POLAND FOODWORKS jest częścią stabilnej i globalnej Grupy OSI, jednego ze światowych liderów branży mięsnej. Jesteśmy zespołem, który utożsamia się z ideą bycia najlepszym i realizuje ją w oparciu o wartości Grupy OSI: Zabiegamy o partnerskie relacje. Dążymy do ciągłego doskonalenia.
    Poszukujemy innowacyjnych rozwiązań. Działamy zespołowo i uczciwie. Jeśli wyznajesz te wartości, zapraszamy do naszego zespołu na stanowisko:

    Pracownik załadunku

    Miejsce pracy: Chróścina

    Zakres obowiązków:
    • prowadzenie stanów magazynowych
    • obsługa terminali wagowych
    • kompletowanie towarów przeznaczonych do wysyłki
    • dbanie o jakość towarów w magazynie

    Nasze oczekiwania:
    • obsługa wózków widłowych
    • wykształcenie średnie lub zawodowe
    • znajomość MS Office
    • książeczka sanitarno-epidemiologiczna
    • sumienność i dyspozycyjność

    Jeżeli stawiasz na rozwój zawodowy, chcesz pracować w środowisku międzynarodowym na umowę o pracę to zapraszamy do składania aplikacji e-mailem na adres rekrutacja@foodworks.pl (W tytule wiadomości należy wpisać nazwę stanowiska pracy).
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655430146 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182886
    Pracownik Biura Obsługi Klienta
    20.04.2018.
    Awilux Polska Sp.z o.o.Sp.k. wiodący producent okien, drzwi i systemów przesuwnych w technologii aluminium i PVC, obecny na rynku od 2006 roku, poszukuje osoby na stanowisko:

    Pracownik Biura Obsługi Klienta
    DZIAŁ ALUMINIUM

    Miejsce pracy: Leszno
    Region: wielkopolskie

    Zakres zadań:
    - Telefoniczna obsługa klienta
    - Przygotowywanie ofert zgodnych z zapytaniami klientów
    - Doradztwo w ramach bieżącej współpracy
    - Rozwijanie współpracy i budowanie długofalowych relacji z klientami
    - Bieżąca współpraca z innymi działami w firmie

    Oczekiwania:
    - Doświadczenie w branży stolarki okienno-drzwiowej
    - Mile widziana znajomość języka niemieckiego lub angielskiego
    - Dobra organizacja pracy
    - Komunikatywność i wysoka kultura osobista w relacjach z innymi osobami wewnątrz i na zewnątrz przedsiębiorstwa

    Oferujemy :
    - Pracę w interesującym środowisku i dynamicznie rozwijającej się firmie
    - Możliwość zawodowego rozwoju osobistego
    - Pracę w środowisku międzynarodowym
    - Możliwość ubezpieczenia grupowego oraz pakietu socjalnego.

    Osoby odnajdujące się w opisie wymagań i zainteresowane własnym rozwojem, zapraszamy do składania dokumentów. CV oraz list motywacyjny prosimy przesłać na adres: biuro@awilux.pl

    Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych
    osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r.).
    Telefon: 655254600 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182884
    ObsŁUga klinta z jĘZykiem hiszpaŃSkim
    20.04.2018.
    Firma MEDITO z wieloletnim doświadczeniem w handlu poszukuje osób ze znajomością języka hiszpańskiego.

    Praca na stanowisku OBSŁUGA KLIENTA W JĘZYKU HISZPAŃSKIEGO

    Obowiązki:
    - zapewnienie profesjonalnej obsługi zgodnie ze standardami firmy
    - aktywne doradztwo i pomoc klientowi w zakupach
    - poszukiwanie nowych klientów
    - przygotowywanie i przedstawianie ofert sprzedażowych

    Od naszych kandydatów oczekujemy:
    - znajomości języka HISZPAŃSKIEGO
    - umiejętności pracy zespołowej
    - łatwości w nawiązywaniu kontaktów
    - rzetelności i uczciwości
    - wysokiej motywacji do pracy

    Oferujemy:
    - umowę o pracę na czas nieokreślony
    - stabilne zatrudnienie ukierunkowane na długofalowa współpracę
    - praca na pełen lub pół etatu
    - praca w Lesznie

    wynagrodzenie:
    - bardzo dobre wynagrodzenie podstawowe plus prowizja sprzedażowa
    - szkolenia wstępne
    - dużą samodzielność na stanowisku pracy,
    - możliwość zdobycia nowego doświadczenia
    Telefon: 881301308 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182883
    Praca z jĘZykiem francuskim
    20.04.2018.
    Firma MEDITO z wieloletnim doświadczeniem w handlu poszukuje osób ze znajomością języka francuskiego.

    Praca na stanowisku OBSŁUGA KLIENTA W JĘZYKU FRANCUSKIM

    Obowiązki:
    - zapewnienie profesjonalnej obsługi zgodnie ze standardami firmy
    - aktywne doradztwo i pomoc klientowi w zakupach
    - poszukiwanie nowych klientów
    - przygotowywanie i przedstawianie ofert sprzedażowych

    Od naszych kandydatów oczekujemy:
    - znajomości języka FRANCUSKIEGO
    - umiejętności pracy zespołowej
    - łatwości w nawiązywaniu kontaktów
    - rzetelności i uczciwości
    - wysokiej motywacji do pracy

    Oferujemy:
    - umowę o pracę na czas nieokreślony
    - stabilne zatrudnienie ukierunkowane na długofalowa współpracę
    - praca na pełen lub pół etatu
    - praca w Lesznie

    wynagrodzenie:
    - bardzo dobre wynagrodzenie podstawowe plus prowizja sprzedażowa
    - szkolenia wstępne
    - dużą samodzielność na stanowisku pracy,
    - możliwość zdobycia nowego doświadczenia
    Telefon: 881301308 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182882
    Pracownik/Pracownica magazynu
    20.04.2018.


    PRACOWNIK/PRACOWNICA MAGAZYNU


    Wymagania:

    dokładność, sumienność, uczciwość
    zaangażowanie i dobra organizacja pracy
    wykształcenie średnie


    Oferujemy:

    praca od poniedziałku do piątku 2 zmianowa
    stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę
    pracę w przyjemnej atmosferze
    możliwość wewnętrznych awansów


    Zatrudniamy również osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.

    Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@imolaleszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.


    W związku z art. 24 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 28.06.2016 r. poz. 922)  informuję, iż administratorem danych osobowych zawartych w Pani/Pana dokumentach aplikacyjnych jest IMOLA Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Miernicza 4. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji oraz podjęcia działań przed zawarciem umowy, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182880
    Zatrudnie pracownika
    20.04.2018.
    Firma ARDI zatrudni pracownika do pracy fizycznej.
    Oferta pracy dostępna również dla osób z grupą inwalidzką. Miejsce pracy - Karzec.
    CV prosimy przesyłać na adres:ardi@ardi.com.pl
    Telefon: 603343168 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182879
    Specjalista ds. ZakupÓW/Importu
    20.04.2018.



    W związku dynamicznym rozwojem firma Domex poszukuje kandydata na stanowisko:



    SPECJALISTA DS. ZAKUPÓW/IMPORTU



    Wymagania:

    biegłe posługiwanie się pakietem MS OFFICE
    kreatywność, dynamika w działaniu i chęć stałego rozwoju
    znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym
    gotowość do uczestniczenia w targach zagranicznych (cały świat)
    mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
    zaangażowanie i dobra organizacja pracy

    Oferujemy:

    zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu w oparciu o umowę o pracę
    stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
    pracę w przyjemnej atmosferze
    szkolenie podnoszące kwalifikacje
    wyjazdy zagraniczne


    Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja.biuro@domex.leszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.

    W związku z art. 24 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U. 28.06.2016 r. poz. 922)  informuję, iż administratorem danych osobowych zawartych w Pani/Pana dokumentach aplikacyjnych jest DOMEX-Kuśnierek Sp. J. z siedzibą w Rydzynie przy ul. Wolności 20. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji oraz podjęcia działań przed zawarciem umowy, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.

    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182878
    Operator (ka) maszyn do cięcia kabli
    20.04.2018.
    Międzynarodowa Firma wchodząca w skład Holdingu TKH Group - TKH KABELTECHNIEK Polska, nowoczesne przedsiębiorstwo produkcyjne, specjalizujące się w konfekcji wiązek elektrycznych,

    poszukuje pracownika na stanowisko:
    Operator(ka) maszyn do cięcia kabli
    Miejsce pracy: Leszno

    Od kandydatów oczekujemy:
    -wykształcenia średniego (technikum),
    -zdolności manualnych (precyzyjny montażu drobnych elementów),
    -umiejętności czytania rysunków technicznych,
    -mile widziana znajomość aplikatorów do końcówek kablowych i pras automatycznych,
    -uczciwości,
    -dokładności,
    -systematyczności.

    Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
    -wsparcie w zarządzaniu działem produkcyjnym,
    -usuwanie usterek w procesie produkcyjnym,
    -zabezpieczenie techniczne produkcji,
    -obsługa maszyn do cięcia kabli i komponentów.

    Oferujemy:
    -pracę w renomowanej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
    -atrakcyjne warunki pracy,
    -specjalistyczne szkolenia za granicą,
    -stabilne zatrudnienie.

    CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:
    TKH Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
    ul. Budowlanych 15
    64-100 Leszno
    (kadry@ccpartners.pl)
    www.tkhkabeltechniek.pl/


    Proszę o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli:„ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji „ zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych (Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 833 ).
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655255609 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182877
    Monter/Monterka
    20.04.2018.
    Międzynarodowa firma wchodząca w skład holdingu TKH Group– TKH KABELTECHNIEK Polska to nowoczesne przedsiębiorstwo produkcyjne, specjalizujące się w konfekcji wiązek elektrycznych.

    Aktualnie poszukuje kandydatów na stanowisko:

    Monterka/Monter

    Miejsce pracy: Leszno


    Od kandydatów oczekujemy:
    •wykształcenia zawodowego (podstawowego),
    •posiadania zdolności manualnych,
    •umiejętności precyzyjnego montażu drobnych elementów,
    •mile widziana umiejętność odczytywania informacji z rysunków technicznych,
    •pracy zespołowej,
    •uczciwości,
    •dokładności,
    •systematyczności.

    Do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie:
    •prawidłowe wykonanie zleconych do produkcji wiązek kablowych,
    •przygotowanie towaru do wysyłki,
    •prawidłowe przyjmowanie, składowanie i pobieranie materiałów do montażu.

    Oferujemy:
    •pracę w renomowanej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
    •atrakcyjne warunki pracy,
    •specjalistyczne szkolenia za granicą,
    •stabilne zatrudnienie,
    •pracę 1-zmianową.

    CV i list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:
    TKH Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
    ul.Budowlanych 15
    64-100 Leszno
    (kadry@tkhkabeltechniek.pl)
    www.tkhkabeltechniek.pl/


    Proszę o umieszczenie w dokumentach następującej klauzuli:„ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych (Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 833 )”.
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655255609 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182876
    Pracownik ogólnobudowlany.
    20.04.2018.
    Witam serdecznie. Poszukuję pracownika ogólnobudowlanego. Praca w Niemczech, dobre warunki. Więcej informacji pod numerem 733 388 321.
    Telefon: 733 388 321 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182875
    Pracownik do naprawy rowerÓW
    20.04.2018.
    Szukam do pracy osoby znającej się na naprawie rowerów. Miejsce pracy: Przyczyna Górna. Więcej informacji pod nr 667 320 584
    Telefon: 667320584 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182874
    Monter instalacji elektrycznych
    20.04.2018.
    Firma z Leszna zatrudni na stanowisko:
    MONTER INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH
    Oferujemy:
    - zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
    - pracę w stabilnej firmie z tradycjami o ugruntowanej pozycji na rynku
    - miłą atmosferę pracy w zgranym zespole
    - niezbędne narzędzia do pracy
    - możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
    Zapewniamy transport z kierunku Wschowy i Bojanowa.
    Mile widziane doświadczenie w pracy na w/w lub podobnym stanowisku, prawo jazdy kat. B

    Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV na adres: biuro@elektro-instalator.pl

    Prosimy również o dopisanie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych Osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z póżn. zm.)
    Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi osobami.
    Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182873
    Zdobądź profesjonalny zawód !
    20.04.2018.
    Zapisy do Szkół Policealnych na rok 2018 - 2019

    Instytut Edukacji i Biznesu w Lesznie

    Chcesz dużo zarabiać i uzyskać atrakcyjny zawód z przyszłością, to Ucz się z Najlepszymi w Instytucie Edukacji i Biznesu w Lesznie. Sprawdź w Naszej ofercie szkoły, w których oferujemy BEZPŁATNE kierunki kształcenia.
    Na kierunkach płatnych skorzystaj z FANTASTYCZNEJ PROMOCJI ! Możesz zaoszczędzić do 40% raty czesnego !
    Zapisz się do:
    - Policealnej Szkoły Weterynarii: technik weterynarii – zawód dla osób kochających zwierzęta
    - Policealnej Szkoły Geodezji i Drogownictwa: technik geodeta, technik budowy dróg – zawody dobrze płatne i poszukiwane rynku pracy
    - Policealnej Szkoły Ekonomii i Informatyki: technik rachunkowości, informatyk, administracji – zawody gwarantujące zatrudnienie na rynku pracy. Nauka za DARMO!
    - Policealnej Szkoły Kosmetycznej: technik usług kosmetycznych –najnowsze trendy kosmetyczne
    - Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania: otrzymasz atrakcyjny zawód w rok
    - Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych: umożliwia uzyskanie średniego wykształcenia. Nauka za DARMO!

    Możesz również podjąć naukę na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych. Jedynym wymogiem jest ukończenie 18 roku życia.
    - technik technologii żywności
    - technik hodowca koni
    - technik rolnik
    - technik budownictwa
    - technik elektryk
    - technik inżynierii sanitarnej
    - i inne

    Sprawdź Naszą ofertę: www.pseii.leszno.pl i wybierz dla siebie atrakcyjny zawód z przyszłością.

    Telefon: sekretariat 65 529 48 20

    Zapraszamy

    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 65 529 48 20 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182872
    kierowca kat. C
    20.04.2018.
    Firma transportowa z Rawicza zatrudni kierowcę z kat. C w transporcie międzynarodowym - kierunek ANGLIA. Mile widziane doświadczenie .Kontakt 601778157
    Telefon: 601778157 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182871
    Zatrudnimy kierowcĘ
    20.04.2018.
    Astromal Sp. z o.o. w Wilkowicach zatrudni Pracownika na stanowisko KIEROWCA

    Wymagania:
    - wykształcenie średnie
    - prawo jazdy kat. B, C
    - umiejętność oceny stanu technicznego pojazdu
    - znajomość przepisów prawa w zakresie transportu, czasu pracy kierowców
    - orientacja w terenie
    - umiejętność planowania i organizacji pracy
    - umiejętność pracy w zespole
    - znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
    - dokładność i sumienność
    - dyspozycyjność
    - komunikatywność
    - wysoka kultura osobista
    - doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane

    Ze swojej strony oferujemy:
    - stabilność zatrudnienia
    - umowę o pracę na pełen etat
    - pakiet socjalny i medyczny
    - atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne

    CV można składać w siedzibie firmy w Wilkowicach przy ul. Granicznej 7 oraz w formie elektronicznej na adres: jjerzyk@astromal.pl
    Prosimy o dodanie klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)”.
    Dodatkowe informacje o firmie można uzyskać na stronie www.astromal.pl
    Informujemy, iż odpowiemy na wybrane oferty.
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655299191 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182870
    P r a c a - Ankieter telefoniczny
    20.04.2018.

    Firma z 26 letnim doświadczeniem w branży reklamowej zatrudni
    pracowników do zbierania informacji przez telefon.

    Praca polega na:
    – kontakcie z klientami przez telefon
    – wysłaniu ofert

    Niezbędne:
    – łatwość nawiązywania kontaktów i duże zaangażowanie

    Praca stacjonarna od poniedziałku do piątku. Również dla studentów studiów zaocznych.

    Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
    dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


    Prosimy o dodane klauzuli o treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883).
    Telefon: rekrutacja@mmgift.pl Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182868
    Tynkarz, Pomocnik
    20.04.2018.
    Zatrudnię TYNKARZA lub POMOCNIKA TYNKARZA do przyuczenia na tynki maszynowe, praca na terenie Leszna i okolic. Tel:695-784-606 Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 695784606 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182866
    Kurs pierwszej pomocy przedmedycznej
    20.04.2018.
    Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Lesznie prowadzi nabór na kurs PIERWSZA POMOC PRZEDMEDYCZNA.

    Termin: 21 maja 2018
    Koszt 149 zł/8h

    UZYSKANY DOKUMENT:
    Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN, certyfikat lub/i suplement

    Rezerwacja miejsca przez Internet na www.zak.edu.pl/zapisz-sie-online
    lub w Sekretariacie Szkoły ŻAK w Lesznie, Rynek 33, tel. 65 520 23 00
    Kliknij aby powiększyć obrazek.
    Telefon: 655202300 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182865
    Jr Product Development Technologist
    20.04.2018.
    The Kraft Heinz Company is searching for Jr Product Development Technologist to join ur team in Pudliszki

    In brief, you will be responsible for;
    - To ensure Heinz continues to deliver world class innovation and quality food products, we are looking for a Product Development Technologist in our factory
    - You will be implementing new and improved products in the framework of NPD activities and value engineering in Europe and support complex PAN European projects
    - You will be proactively stimulating the new value engineering ideas and process, have an open minded attitude with a clear focus on consumer
    - You will provides technological expertise where needed in the organization and especially in our factory

    What we offer you / You deserve

    • An ambitious employer; we only want to the best for you;
    • A fast career track like only few other companies can match;
    • Permanent contract; for we believe in doing big bets on people;
    • Always room for new ideas; if you have an idea, please let us know so we can set it in action!
    • High responsibility, individual position in international company being a leader in its categories
    • Being part of dynamic team of professionals
    • Stable employment conditions and necessary tools
    • Attractive bonus system depending on achieved results
    • Private health care
    Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ID: 182864
    Technolog Odlewnik
    20.04.2018.
    Odlewnia Rawicz poszukuje pracownika na stanowisko Technolog Odlewnik
    Zakres obowiązków:
    - Opracowywanie dokumentacji techniczno - metalurgicznej dla produkcji odlewniczej,
    - Nadzór nad przebiegiem procesów produkcyjnych w aspekcie metalurgicznym i technologicznym,
    -Opracowywanie nowych koncepcji technologicznych dla odlewu,
    - Inicjowanie i wdrażanie nowych procesów technologiczno-metalurgicznych oraz bieżące doskonalenie istniejących,
    -Inicjowanie i prowadzenie prac doświadczalnych nad zastosowaniem nowych technologii,
    - Opracowanie ofert technicznych na produkcję odlewów.
    Wymagania:
    -Wykształcenie wyższe techniczne o kierunku odlewniczym,
    - Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku technologa w Odlewni,
    - Niezbędna znajomość technologii odlewania oraz konstruowania wyrobów ze żeliwa szarego, żeliwa sferoidalnego, staliwa
    -Bardzo dobra umiejętność czytania rysunku technicznego i procesów metalurgicznych,
    - Znajomość obsługi programu Solid Works,

    Oferujemy:
    - atrakcyjne wynagrodzenie wraz z premiami
    - stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
    Telefon: 065-546-49-91 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
    ««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

    reklama