POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
24
Listopada 2017
Piątek
Imieniny obchodzą:
Emilia, Emma,
Franciszek, Gerard
Do końca roku 37 dni.
Start
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 858 Strona 1 z 29
dam pracę
ID: 176864 - OGŁOSZENIE PREMIUM
Inżynier Sprzedaży, Specjalista Działu Ofert i Realizacji
28.11.2017.
W związku z dynamicznym rozwojem firmy, zatrudnimy na stanowisko:

Inżynier Sprzedaży
 
Wymagania:
- wykształcenie wyższe techniczne (preferowane w dziedzinie budowy maszyn, inżynierii środowiska) lub w trakcie nauki; 
- dyspozycyjność, samodzielność, rzetelność; 
- wysoka kultura osobista i umiejętności komunikacyjne;
- efektywność w działaniu i zorientowanie na osiąganie celów;
- prawo jazdy kat. B; 
- gotowość do podróży służbowych;
- znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.

Obowiązki:
- aktywne poszukiwanie i nawiązywanie współpracy z partnerami handlowymi;
- budowanie długotrwałych relacji z klientami;
- realizacja planów sprzedażowych i wyjazdowych;
- doradztwo techniczne i opracowywanie ofert.

Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia;
- pracę w przyjaznej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie;
- atrakcyjne i motywujące warunki wynagrodzenia; 
- niezbędne narzędzia pracy.

 

Specjalista Działu Ofert i Realizacji

Wymagania:
- wykształcenie wyższe (preferowane techniczne) lub w trakcie nauki;
- samodzielność, systematyczność, rzetelność oraz łatwość nawiązywania kontaktów;
- bardzo dobra znajomość obsługi pakietu MS Office;
- znajomość obsługi programów ERP/CRM;
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
- umiejętność organizacji pracy własnej;
- prawo jazdy kat. B będzie dodatkowym atutem.

Obowiązki:
- wsparcie administracyjne Zarządu;
- bieżąca obsługa i współpraca z zespołem handlowym;
- przygotowywanie kalkulacji i ofert dla klientów;
- prowadzenie baz danych;
- raporty, opracowania oraz pozyskiwanie informacji.

Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia;
- pracę w przyjaznej atmosferze w dynamicznie rozwijającej się firmie;
- atrakcyjne i motywujące warunki wynagrodzenia;
- niezbędne narzędzia pracy.


Kontakt:
r.kasprzak@hydro-leszno.pl

Osoby zainteresowane zapraszamy do aplikowania.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przedstawionych przeze mnie dokumentach dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji – zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 133 poz.883).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176741 - OGŁOSZENIE PREMIUM
OPERATOR MASZYN CNC (TOKARKA, FREZARKA)
27.11.2017.
Max Metal Sp. z o.o. poszukuje osób z doświadczeniem, pragnących zdobyć lub poszerzyć swoje doświadczenie.
Jesteśmy zespołem fachowców. Oferujemy pracę w miłej atmosferze z możliwością rozwoju zawodowego.
Praca odbywa się w systemie 3 zmianowym.

Miejsce pracy:Max Metal Sp. z o.o Leszno, ul. Budowlanych 1

Nazwa stanowiska: operator maszyn CNC( tokarka, frezarka)

Od kandydatów oczekujemy:
- samodzielności, dokładności, precyzyjności i wyobraźni przestrzennej,
- rzetelności, sumienności,
- umiejętności manualnych,
- gotowości do pracy w systemie 3 zmianowym,
- dodatkowym atutem będzie znajomość rysunku technicznego i umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi.

Oferujemy:
- umowę o pracę
- stabilne zatrudnienie ukierunkowane na długofalowa współpracę,
- prace w profesjonalnym i zaangażowanym zespole,
- dużą samodzielność na stanowisku pracy,
- przyjazną atmosferę,
- możliwość rozwoju zawodowego, poprzez zdobycie doświadczenia w obsłudze i programowaniu maszyn CNC,
- możliwość przyuczenia do zawodu.

Cv prosimy wysyłać na adres praca@maxmetal.pl

W aplikacji prosimy umieścić następująca klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r o ochronie danych osobowych Dz.U. z 2002r. nr. 101 poz.926”.

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176458 - OGŁOSZENIE PREMIUM
PRACOWNIK BIUROWY
25.11.2017.
Firma o ugruntowanej pozycji na rynku usług logistycznych rozwijająca się z powodzeniem od 26 lat, poszukuje do Centrum Logistycznego w Osiecznej k. Leszna Wlkp, Kandydatów na stanowisko:

Pracownik biurowy

Obowiązki
- Administracyjne wsparcie działu spedycji i logistyki
- Kontakt i obsługa klientów – mailowa, telefoniczna
- Przyjmowanie i kontrola przebiegu realizacji zamówień

Wymagania
- Wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie wyższe z zakresu Logistyki lub Transportu
- znajomość języka obcego (język angielski, niemiecki lub inne)
- dobra znajomość pakietu MS Office

Oferujemy
- możliwość zdobycia cennego doświadczenia oraz rozwoju zawodowego
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- możliwość rozwoju i awansu

Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: rekrutacja@europegaz.com.pl
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu i udzielenia informacji zwrotnych tylko wybranym kandydatom. Prosimy o dołączenie podpisanej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji przez euro-pegaz Transport Sp. z o.o. (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych, Dz.U. nr 133, poz. 883).
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176890
Stolarnie / Osoby z warsztatem do wspÓŁP
24.11.2017.

Jesteśmy studiem realizującym indywidualne projekty meblarskie, głównie blaty, stoły, ławy (lite drewno)
Poszukujemy do stałej współpracy stolarnie / stolarzy z własnym warsztatem.
Stałe zlecenia

tel. 789 040 707
e: imaginandworks@gmail.com
Telefon: 789 040 707 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176888
Specjalista ds. rozwoju stron internetow
24.11.2017.
- Rozwój i nadzór nad sklepami internetowymi, administrowanie,   
- Rozwój narzędzi internetowych: dodatkowe moduły do sklepów internetowych, oprogramowanie,
- Realizacja kampanii e-mail marketingowych;
- Pozyskiwanie wartościowego ruchu na nasze strony internetowe;
- Testowanie, monitorowanie i optymalizacja prowadzonych działań;
- Nadzór i codzienna realizacja działań SEO,
- Raportowanie osiąganych wyników.
- Proste prace programistyczne,

Wymagamy:
- Minimum 2-letniego doświadczenia w samodzielnym prowadzeniu kampanii e-marketingowych
- Dobrej znajomości tematyki SEO;
- Znajomości narzędzi analitycznych np. Google Analytics;
- Podstawowe umiejętności programistyczne;
- Zorientowania na wyniki i ciągłej optymalizacji prowadzonych działań;
- Zaangażowania i inicjatywy.

Oferujemy:
- Pracę w stabilnej firmie, opartą na wzajemnym szacunku i miłej atmosferze;
- Atrakcyjne wynagrodzenie;
- Zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.

CV + portfolio na adres delmet@delmet.pl w tytule "Specjalista ds. rozwoju stron internetow"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176887
Brukarstwo
24.11.2017.
ZATRUDNIE BRUKARZA LUB POMOCNIKA.DELEGACJA WROCŁAW.WYŻYWIENIE I NOCLEG OPŁACANE.TEL.KONT.508 167 485
Telefon: 508167485 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176886
Zatrudnimy
24.11.2017.
Firma Gutkowski zatrudni osoby do prowadzenia budów na terenie całego kraju.
Wykształcenie techniczne i zmysł organizacyjny będą dodatkowym atutem.
Aplikacje prosimy kierować na: kadry@gutkowski.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176885
Kierowca c+E
24.11.2017.
ZATRUDNIE KIEROWCE C+E WEKENDY W DOMU TRASY PO NIEMCZECH WARUNKI DO UZGODNIENIA
Telefon: 534314004 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176884
Zatrudnimy
24.11.2017.
Firma Gutkowski zatrudni na stanowiska:
- ślusarz-spawacz,
- elektromonter-elektryk,
- monter instalacji wod.kan i co,
oraz osoby do prac pomocniczych.
Forma zatrudnienia i wymiar czasu pracy do uzgodnienia.
Aplikacje prosimy kierować na kadry@gutkowski.com.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655256772 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176881
Najlepsze oferty pracy w Wielkopolsce
24.11.2017.
W związku z bardzo dynamicznym rozwojem firmy zatrudnimy od zaraz na poniższe stanowiska:
1)SPECJALISTÓW DS. KSIĘGOWOŚCI-doświadczenie w księgowości
2)SPECJALISTÓW DS. MARKETINGU-doświadczenie w marketingu
3)SPECJALISTÓW DS. LOGISTYKI-doświadczenie w logistyce
4)SPECJALISTÓW DS. HANDLU KRAJOWEGO-doświadczenie w handlu
5)SPECJALISTÓW DS. HANDLU ZAGRANICZNEGO-doświadczenie w handlu zagranicznym i bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub innego języka obcego
6)SPECJALISTÓW DS. KONTROLI JAKOŚCI-doświadczenie w kontroli jakości
7)PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH-doświadczenie w sprzedaży, gotowość do częstych podróży służbowych
8)KIEROWNIK PRODUKCJI-doświadczenie w zarządzaniu produkcją
9)SPECJALISTÓW DS. ROZLICZANIA PRODUKCJI-doświadczenie w pracy z dużą ilością liczb, wprowadzanie danych do systemu, kalkulacje, wyliczenia,
10)PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ-praca na produkcji od zaraz zarówno dla kobiet i mężczyzn-wsparcie produkcji, warunek konieczny badania sanepid oraz zdolność i chęć do pracy
Oferujemy:
• Pracę w godzinach 6-14 i 14-22 w Śmiglu (dwie zmiany produkcyjne)
• Pracę w godzinach 22-6 w Śmiglu (jedna zmiana myjąca zawsze na godz.22)
• Pracę na jedną zmianę Rakoniewicach (jedna zmiana poranna zawsze na godz.6)
• Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
• Atrakcyjne warunki pracy i wynagrodzenia
• Pełną satysfakcję i zadowolenie z pracy
Zakres obowiązków:
• Produkcja wyrobów z mięsa i warzyw
OFERUJEMY DOBRĄ I DAJĄCĄ SATYSFAKCJĘ PRACĘ-PRZYBYWAJ
Telefon: 606974066 655188749 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176880
Operator koparko - ładowarki
24.11.2017.
Zatrudnię na umowę o pracę operatora koparko - ładowarki. Może być to osoba młoda, świeżo po kursach, która zostanie przeszkolona u mnie.
Warunek:
-chęci do pracy
-uprawnienia na koparko - ładowarkę
-prawo jazdy kat. T i B
Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny: 727409329
Telefon: 727409329 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176878
Kierowca C+E
24.11.2017.
Zatrudnię kierowcę C+E.
Telefon: 600239706 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176877
grafik
24.11.2017.
Firma Jagart poszukuje do współpracy grafików. Kontakt: info@jagart.com.pl
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176876
Stolarza oraz Pomocnika stolarza - GÓRa
24.11.2017.
Jesteśmy studiem realizującym indywidualne projekty meblarskie, głównie blaty, stoły, ławy (lite drewno)

Wymagania:
- doświadczenie w pracy przy obróbce drewna litego (niekoniecznie przy produkcji mebli)
- odpowiedzialność, samodzielność
- otwartość na nowe ciekawe projekty

Możliwość elastycznych godzin pracy (również możliwa praca w godzinach popołudniowych)

- Nowa stolarnia -

tel. 789 040 707
e: imaginandworks@gmail.com
Telefon: 789 040 707 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176875
SoftForYou- Kontroler Danych
24.11.2017.
Firma SoftForYou zatrudni Kontrolera Danych zgromadzonych w systemie komputerowym

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- weryfikację i utrzymanie wysokiego poziomu bazy danych przy pomocy systemu komputerowego
- poprawianie błędów w tekstach, oznaczanie nieprawidłowości
- przygotowanie zestawień przedstawiających ilość i poziom błędów

Oferujemy:
- pracę stacjonarną w biurze w Lesznie
- uczestnictwo przy ogólnopolskich projektach wdrożeniowych
- możliwość zdobycia szerokiego doświadczenia i kompetencji
- stabilne warunki pracy
- życzliwą atmosferę w pracy
- pracę w komfortowych warunkach

Oczekiwania:
- cierpliwość, dokładność, sumienność
- podstawowa znajomość obsługi komputera
- podstawowa znajomość Word/Excel
- zaangażowanie i komunikatywność
- umiejętność kreatywnego podejścia do pracy
- doświadczenie w branży

CV proszę wysyłać na adres biuro@softforyou.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176874
Lektor języka angielskiego
24.11.2017.
Zatrudnimy lektorów języka angielskiego do pracy w nowym roku szkolnym.
OCZEKUJEMY:
bardzo dobrej znajomości wybranego języka
chęci sprawdzenia się w nauczaniu (zatrudniamy również osoby bez doświadczenia)
pozytywnego nastawienia
mile widziane certyfikaty językowe
OFERUJEMY:
przejrzystą umowę
pracę w wybranym przez siebie rejonie miasta
elastyczny czas pracy, który można pogodzić ze studiami lub inną pracą
stałą liczbę godzin w każdym miesiącu - stałe wynagrodzenie
Zgłoszenia: e-mail: leszno@moose.pl lub www.moose.pl zakładka "PRACA"
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
kursy i szkolenia zawodowe
ID: 176873
Kurs Specjalisty ds. Kadr i PŁAc -zapisy
24.11.2017.
>>
KURS "Specjalisty ds. KADR i PŁAC"

- ZAPISY na następny kurs!

Kurs w cenie konkurencyjnej 395,oo zł za całość - 40 godzin dydaktycznych
(za skrypty tradycyjnie nie pobieramy dodatkowej opłaty!)


KURSY - SZKOLENIA
UNIWERSYTET ROBOTNICZY
LESZNO * ul. Sienkiewicza 9
tel. 65/ 520-56-46
www.szkolenia-urleszno.manifo.com

Zapisy w godz. 11 - 17.oo

**** Płatność RATALNA !
**** Zniżki dla OSÓB BEZROBOTNYCH

>>>>>>>>>>> ZAPRASZAMY >>>>>>>>>>

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65/ 520-56-46 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176870
Pracownik biurowy
24.11.2017.
Zakład przetwórstwa spożywczego MALPOL w Kąkolewie szuka pracownika na stanowisko pracownik biurowy.

Obowiązki:
- przyjmowanie i koordynacja zamówień
- kontakt i opieka nad klientami krajowymi i zagranicznymi
- obsługa działu zaopatrzenia

Wymagania:
- wykształcenie min średnie maturalne z chęcią dalszego rozwoju
- język angielski komunikatywny
- dobra znajomość pakietu MS Office i obsługa komputera
- prawo jazdy kat.B
- zaangażowanie, sumienność i odpowiedzialność w podejmowaniu decyzji

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- możliwość rozwoju zawodowego
- przyjazną atmosferę

Prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego na e-mail: info@malpol.com.pl
Temat: aplikacja pracownik biurowy

Proszę o zawarcie informacji: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176869
Kierowca C+E
24.11.2017.
Zatrudnię kierowce z uprawnieniami kat C+E.
Praca od już, praca stała.
Praca wokół Leszna.
Co dziennie w domu.
Umowa o pracę.
Kontakt 602-213-276
Telefon: 602-213-276, 533-685-667 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176868
Pomoc w nauce 5 klasa
24.11.2017.
Szukam osoby,która dwa razy w tygodniu pomoże w odrabianiu lekcji i przygotowaniu na kolejny dzień szkoły. Jeśli nie będzie możliwości dojazdu do nas,to zapewniamy dowóz dziecka pod wskazany adres.
Materiał 5 klasa szkoła podstawowa.
Oferujemy 25/h
Telefon: 607981984 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176867
Praca na stacji paliw
24.11.2017.
Zatrudnimy na stanowisku, pracownik obsługi klienta na stacji paliw Orlen w Śmiglu.

Wymagania dla pracownika obsługi klienta :
-Obsługa drukarki fiskalnej i komputera,
- nienaganna kultura osobista,
- komunikatywność i ,
-dyspozycyjność,
- współpraca w zespole,
Zakres obowiązków:
-Obsługa klienta
-zamawianie i przyjmowanie towarów oraz dbałość o ich prawidłową ekspozycję na sali sprzedaży dbałość o utrzymanie czystości w sklepie i na terenie stacji paliw,
Tel. kont. 501 443 522 w godz.8-17
Telefon: 501443522 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176865
Dobra praca w Niemczech !!!
24.11.2017.
Niemiecka fabryka czekolady, zatrudni panie przy pakowaniu pralinek.
Nie jest wymagana znajomość języka niemieckiego !!!
Wyjazd pierwszej grupy Pań w styczniu 2018, po 08.01.2018, z Leszna.
Mile widziane panie emerytki, rencistki oraz gospodynie domowe.
Zakwaterowanie w nowym hotelu pracowniczym, na terenie firmy.
Solidne i punktualnie wypłacane wynagrodzenie w walucie Euro.
Istnieje możliwość pracy przez cały rok. Nie odpowiadam na emaile,
proszę o kontakt telefoniczny lub podanie swojego nr telefonu, ja
oddzwonię i wszystko wytłumaczę, ok.?
Kontakt: Krystian - Leszno, tel. 609 541 273.
Telefon: +48609541273 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176706
POMOC KUCHENNA
24.11.2017.
Zatrudnimy pomoc kuchenną. Umowa o pracę. 40+ mile widziane. Osoby zainteresowane proszę o wysłanie cv na adres hotel@sandrosilver.pl
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176863
Praca na hali udojowej
23.11.2017.
Ferma bydła mlecznego w Czechnowie zatrudni
dojarza – praca na hali udojowej.
Możliwość przyuczenia.
Więcej informacji pod numerem tel: 500 580 487
Telefon: 508132866 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176862
Szukam dekoratora wnętrz
23.11.2017.
Poszukuje osoby ktora pomoze mi ocieplić wnętrze i udekorować dom. Nie maja byc to wilekie zmiany a jednak widoczne. Prosze o sms pod numer 727424967
Telefon: 727424967 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 176861
poważne propozycje
23.11.2017.
aktualnie pracuję; moje umiejętności:
-prawo jazdy kat. B
-wózki widłowe kat. II WJO
-obsługa urządzeń transportu bliskiego 1P
-umiarkowany stopień niepełnosprawności
-chętny do pracy za godziwe wynagrodzenie, tylko i wyłącznie na umowę na cały etat.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176855
Zatrudnię kierowcę, prawo jazdy C+E
23.11.2017.
Firma transportowa zatrudni kierowcę w ruchu międzynarodowym i krajowym. Wymagane prawo jazdy C+E. Oferujemy wszystkie weekendy wolne. Zatrudnimy młodych kierowców z małym doświadczeniem.
Telefon: 601787270 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176854
Pracownik sekretariatu
23.11.2017.
Firma Domex - jeden z największych dystrybutorów w kraju niezmechanizowanych artykułów gospodarstwa domowego poszukuje pracownika na stanowisko:

PRACOWNIK DZIAŁU SEKRETARIAT

Zakres zadań:
obsługa centrali telefonicznej i skrzynki pocztowej
nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów i informacji, archiwizowanie dokumentacji firmy
ewidencjonowanie korespondencji przychodzącej i wychodzącej
realizacja zakupów i zamówień biurowych
odbiór przesyłek kurierskich
organizowanie spotkań i obsługa klientów firmy
wykonywanie prac biurowych (np. skanowanie, kserowanie dokumentów)

Wymagania:

biegłe posługiwanie się pakietem MS OFFICE
zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy
umiejętność podejmowania szybkich decyzji w oparciu o posiadane dane

Oferujemy:

zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu w oparciu o umowę o pracę
stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
pracę w miłej i przyjemnej atmosferze
praca od poniedziałku do piątku
godziny pracy od 8.00 do 16.00


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja.biuro@domex.leszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176853
Specjalista ds. Zakupu
23.11.2017.
Firma Domex - jeden z największych dystrybutorów w kraju niezmechanizowanych artykułów gospodarstwa domowego poszukuje pracownika na stanowisko:

SPECJALISTA DS. ZAKUPU


Zakres zadań:

kontakt telefoniczny z dostawcami
analiza rotacji towarów
kontrola aktualnych stanów magazynowych
wykonywanie rezerwacji towarowych w oparciu o system centralny
współpraca z innymi działami wewnątrz struktury firmy


Wymagania:

komunikatywność i umiejętność nawiązywania dobrych relacji z ludźmi
umiejętność pracy w zespole
asertywność w kontaktach z dostawcami
znajomość obsługi systemu MS-OFFICE ( EXCEL )
łatwość w nawiązywaniu kontaktów
samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
mile widziane doświadczenie w handlu

Oferujemy:

zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu w oparciu o umowę o pracę
stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
pracę w przyjemnej atmosferze
praca od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 16
miejsce pracy – Leszno, ul. Miernicza 4

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja.bok@domex.leszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.


„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 176852
Specjalista dziaŁU logistyki
23.11.2017.
Firma Domex - jeden z największych dystrybutorów w kraju niezmechanizowanych artykułów gospodarstwa domowego poszukuje pracownika na stanowisko:

SPECJALISTA DZIAŁU LOGISTYKI

Zakres zadań:

Tworzenie tras logistycznych w oparciu o zamówienia od odbiorców
Organizacja i nadzorowanie transportu w oparciu o własną flotę dostawczą do 3,5 t
Koordynowanie działań w zakresie transportu krajowego zewnętrznego
Optymalizacja działań transportowych
Sporządzanie dokumentacji związanych z transportem
Wymagania:

biegła znajomość topografii kraju
biegłe posługiwanie się pakietem MS OFFICE
zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy
umiejętność podejmowania szybkich decyzji w oparciu o posiadane dane
Oferujemy:

zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu w oparciu o umowę o pracę
stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
pracę w miłej i przyjemnej atmosferze
praca od poniedziałku do piątku
godziny pracy zmianowa 8-16, 17-23

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja.bok@domex.leszno.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska.


„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).”
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

reklama