POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
25
Września 2017
Poniedziałek
Imieniny obchodzą:
Aurelia, Franciszek,
Kamil, Wincenty,
Władysław,
Włodzisław

ŚWIATOWY DZIEŃ
SERCA
Do końca roku 97 dni.
Start
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 1019 Strona 1 z 34
dam pracę
ID: 174086 - OGŁOSZENIE PREMIUM
Firma KONSTRUKTOR zatrudni monterów
26.09.2017.
Firma KONSTRUKTOR Artur Olichwer ( www.KONSTRUKTOR.info.pl ) zajmująca się montażem konstrukcji i obudów hal zatrudni pracowników na stanowisku monter.

Informacje wstępne:
- atrakcyjne warunki wynagrodzenia adekwatne do umiejętności i zaangażowania;
- umowa na pełen etat;
- budowy w okolicach Leszna, delegacje tylko dla chętnych;
- praca na budowie często w podnośnikach powyżej 3m ( przeciwskazaniem jest lęk wysokości ).

Wymagania od kandydatów:
- odporność na warunki atmosferyczne panujące na budowach;
- umiejętność pracy w zespole;
- nie wymagamy doświadczenia od kandydatów !!! ( jedyne co musi umieć to posługiwanie się kluczami, wiertarką czy wkrętarką );
- umiejętności spawania, uprawnienia na podnośniki, uprawnienia na ładowarki, doświadczenie na podobnym stanowisku są dodatkowymi atutami automatycznie zwiększającymi wynagrodzenie.

Więcej informacji o naszej firmie:
- na stronie www: www.KONSTRUKTOR.info.pl
- na FB: https://www.facebook.com/KonstruktorArturOlichwer

Aplikacje prosimy składać za pośrednictwem poczty e-mail na adres: biuro@KONSTRUKTOR.info.pl
Na wszystkie aplikacje odpowiemy zwrotnie a z wybranymi przeprowadzimy rozmowę kwalifikacyjną.
Jest to ogłoszenie PREMIUM. Dzięki opcji PREMIUM Twoje ogłoszenie może być pozycjonowane w module ogłoszeniowym. Aby zamówić OGŁOSZENIE PREMIUM wystarczy skontaktować się z Działem Reklamy Portalu elka.pl pod nr tel. 65 529 5678 lub przez formularz kilkając tutaj. Koszt ogłoszenia: 100 zł netto za dzień.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174258
praca na dachach dla ukrainców
25.09.2017.
Zatrudnię -praca na dachach osoby tylko z Ukrainy,Mołdawii lub z Białorusi. Język polski nie jest wymagany ponieważ mam już innych pracowników ze wschodu.Może być do przyuczenia.
Oferuję stawkę od 10 zł do 17 zł.Mieszkanie opłacane przez moją firmę , auto firmowe do dyspozycji
zapraszam
Telefon: 734421342 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174256
Ciesielstwo i Dekarstwo
25.09.2017.
Przyjmę do pracy:

- cieślę,
- pomocnika.


tel. 603 943 050
Telefon: 603943050 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174255
Murarz
25.09.2017.
Firma budowlana zatrudni murarzy i osoby chętne do przyuczenia.Praca na terenie Leszna i okolic.Możliwość tygodniówek.
Telefon: 609208980 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174254
Cukiernia
25.09.2017.
praca w cukierni Leszno
Telefon: 668114677 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174253
Kierowca C+E +karta kierowcy
25.09.2017.
Zatrudnię Kierowce C+E +karta kierowcy Praca po kraju praca od poniedziałku do piątku ciągnik siodłowy wanna lub naczepa więcej informacji tel.603746422 może być rencista
Telefon: 603746422 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174251
Specjalista ds sprzedaży - okna i drzwi
25.09.2017.
Jesteśmy przedsiębiorstwem posiadającym wieloletnie doświadczenie w sprzedaży ogrodów zimowych, okien i drzwi. Mamy ugruntowaną pozycję na rynku, dzięki czemu jesteśmy w stanie zagwarantować stabilne miejsce zatrudnienia na wiele lat.

Poszukujemy osoby na stanowisko: specjalista do spraw sprzedaży.

Od kandydata wymagamy:
- bardzo dobra umiejętność posługiwania się komputerem
- bardzo dobra / dobra znajomość języka niemieckiego
- znajomość pakietu Office (Word, Excel)
- umiejętność obsługi poczty e-mail
- prawo jazdy kat. B

Dodatkowym atutem jest (niewymagane na etapie rekrutacji, możliwość późniejszego przeszkolenia):
- znajomość oprogramowania 3D-CAD, szczególnie KKP
- znajomość oprogramowania do wyceny okien, szczególnie WH Okna
- doświadczenie w sprzedaży okien i drzwi
- znajomość języka angielskiego

Kandydat na stanowisko musi być osobą odpowiedzialną, komunikatywną, zaangażowaną w pracy, skrupulatną i dokładną.

Zakres obowiązków:
- projektowanie i wykonywanie ofert
- tłumaczenie tekstów
- prowadzenie korespondencji z klientami zagranicznymi
- doradztwo techniczne

Gwarantujemy:
- atrakcyjny system wynagrodzenia: stała stawka miesięczna, wysokie prowizje od sprzedaży, dodatkowe premie za dobre efekty pracy
- umowę o pracę
- możliwość awansu oraz rozwoju zawodowego
- dogodny czas pracy
- obszerne szkolenie
- stabilne miejsce pracy

Praca w biurze, w Lesznie.

Osoby spełniające postawione wymagania prosimy o przesłanie CV.

email: bok@wintergartenbp.eu
tel: 609165899

Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609165899 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174239
Agro-Rydzyna sp. Z o.O.
25.09.2017.
Agro-Rydzyna Sp.z o.o. zatrudni kobiety i mężczyzn w pełnym wymiarze czasu pracy, do przyuczenia na produkcji lub na rozbiór.
Zapewniamy zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu pracy, atrakcyjne wynagrodzenie, dodatkowe premie.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji na adres: praca@agrorydzyna.pl lub kontakt telefoniczny: 601 643 937.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174250
Monter, pomocnik montera - okna i drzwi
25.09.2017.
Poszukiwane osoby na stanowisko:
- monter konstrukcji aluminiowych, ogrodów zimowych, okien i drzwi z PVC i aluminium.
- pomocnik montera

Wymagania:
- znajomość języka niemieckiego lub doświadczenie w montażu stolarki okienno-drzwiowej
- prawo jazdy kat. B
- dobre zdolności manualne
- dodatkową zaletą jest prawo jazdy kat. B+E

Kandydat na stanowisko musi być osobą odpowiedzialną, dyspozycyjną, umiejącą pracować zespołowo.

Oferujemy:
- atrakcyjny system wynagrodzenia
- praca w zgranym zespole
- możliwość przyuczenia w zawodzie
- możliwość awansu zawodowego
- stabilne miejsce zatrudnienia
- umowa na etat

Większość prac wykonywana jest w delegacji. Oferujemy kompletne wyżywienie, zakwaterowanie (noclegi w hotelach).

Mile widziane CV od osób zainteresowanych.

Kontakt:
- telefon: 609 165 899
- email: bok@wintergartenbp.eu



Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 609165899 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174249
Przyjmę kierowcę kat. C+E
25.09.2017.
Przyjmę kierowcę kat C+E w transporcie krajowym system pracy od poniedziałku do piątku, samochód typu tandem więcej informacji pod nr 605087205 lub 668362201
Telefon: 605087205 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174248
Kierowca kat.C
25.09.2017.
Firma z Rydzyny zatrudni kierowcę kat.C
Stała trasa Poznań - Jelcz Laskowice
Codzienne zjazdy do domu
Tel. 693830687
Telefon: 693830687 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174246
kierowca C+E
25.09.2017.
Firma transportowa TRANS-SYSTEM KOŚCIAN zatrudni kierowcę kat C+E na firankę w ruchu
międzynarodowym lub krajowym
Praca na dogodnych warunkach.
Wyjazdy tygodniowe.
Umowa o pracę
Więcej informacji udzielę telefonicznie 502524321 CV. na e-maila
Telefon: 502524321 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174247
Zatrudnię
25.09.2017.
Zatrudnię pomocnika murarza.
Praca w miłym zespole.
Telefon: 609121215 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174244
Kierowca-kurier
25.09.2017.
Zatrudnię osobę na stanowisko kurier. Praca na terenie Gostynia i okolic.
Wymagania
-prawo jazdy kat. B ,
-uczciwość,
Oferujemy
-samochód
- telefon
pracę od poniedziałku do piątku (jedna sobota w miesiącu)
Telefon: 501087357 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174243
Przyjmę kierowcę kat. C+E
25.09.2017.
Przyjmę kierowcę kat C+E w transporcie międzynarodowym system pracy 2 na 1 (do dogadania) stawka godzinowa, samochód typu tandem
Telefon: 784126925 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174242
Praca dla Opieknów i Opiekunek Seniorów
25.09.2017.
Atrakcyjne oferty pracy dla opiekunek seniorów, praca w Niemczech, szybkie wyjazdy, akceptujemy język na poziomie podstawowym. Tylko teraz
Bonus 400 Euro za wyjazd we wrześniu. Promedica24, zadzwoń 666 096 759


OPIEKUN/KA SENIORA. Pracuj w Niemczech z Promedica24. Nie znasz języka niemieckiego? Zapraszamy na kursy od podstaw w Lesznie, Głogowie lub Rawiczu, bez żadnych kosztów. Po kursie praca gwarantowana! Czekamy na Ciebie tel.666 096 759.


Anglia- zatrudnimy do opieki nad seniorami, wynagrodzenie do 1200 Funtów netto. Promedica24 tel. 666 096 759
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 666096759 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174241
Kurier Leszno
25.09.2017.
Zatrudnię solidną osobę do doręczania przesyłek na terenie Leszna . Wymagana znajomość topografii miasta , prawo jazdy kat. B , uczciwość i sumienność oraz posiadanie samochodu dostawczego koloru białego .
Oferujemy:
Telefon służbowy ,
szkolenia ,
wynagrodzenie uzależnione od ilości doręczonych przesyłek ,
pracę od poniedziałku do piątku .
Telefon: 609194370 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174240
Sprzedawca - "Telefony Leszno"
25.09.2017.
Poszukujemy kandydatów na stanowisko sprzedawcy telefonów komórkowych oraz akcesoriów.
Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za :
- aktywną sprzedaż
- milą i profesjonalną obsługę klienta
- obsługę allegro
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy
Od kandydatów oczekujemy:
- zaangażowania w pracę
- kultury osobistej
- dyspozycyjności również w weekendy
- umiejętności handlowych
Zapewniamy :
- atrakcyjne zarobki
- umowę o pracę na pełen etat
- szkolenia
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie
- premie sprzedażowe
Znajomość branży będzie dodatkowym atutem.

Uwaga, Osoby nie posiadające doświadczenia w branży GSM mogą liczyć na przeszkolenie przez nasz personel.
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV, lub dostarczenie osobiście na Bracką 13.
Telefon: 787533322 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174238
Elektrycy i pracownicy fizyczni
25.09.2017.
Uwaga poszukiwany/poszukiwana!!

Szukasz nowej pracy? Dołącz do naszego zespołu. Być może szukamy właśnie Ciebie!
W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko :

*elektryk
*pomocnik-pracownik fizyczny
*uczeń w zawodzie elektryk

Zapewniamy szkolenia.
Praca Leszno Poznań Wrocław.
Siedziba firmy Osieczna koło Leszna.

Jeżeli jesteś zainteresowany czekamy na twoje CV:
biuro@phuspark.pl
Masz pytania: 662385040
Telefon: 662385040 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174237
Grafik – Operator systemÓW drukujĄCych
25.09.2017.

Firma z 25 letnim doświadczeniem w branży reklamowej zatrudni

pracowników na stanowisko :


GRAFIK KOMPUTEROWY – OPERATOR SYSTEMÓW DRUKUJĄCYCH

- praca stacjonarna od poniedziałku do piątku
- umowa o pracę po okresie próbnym


Mile widziane doświadczenie w:
- pracy na stanowisku grafika komputerowego
- obsłudze maszyn druku cyfrowego
- obsłudze laserów oraz ploterów


Niezbędne:
- znajomość programów graficznych Corel Draw, Adobe (Ilustrator, Photoshop)
- zmysł techniczny, wyobraźnia przestrzenna,
- duże zaangażowanie i chęć rozwoju w zakresie nowych technologii druku


Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie
dokumentów aplikacyjnych na adres: rekrutacja@mmgift.pl


Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Telefon: rekrutacja@mmgift.pl Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174236
Operator maszyn
25.09.2017.
Firma TODO z siedzibą w Czachorowie zatrudni mężczyznę na stanowisko operator maszyn.
Praca przy produkcji opakowań zbiorczych, w trybie jedno i dwuzmianowym w małym zgranym zespole.
Wskazane doświadczenie w pracy z maszynami produkcyjnymi oraz uprawnienia na wózek widłowy.

Osoby zainteresowane, prosimy o przesłanie zgłoszeń (CV) wraz z klauzulą:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Dokumenty rekrutacyjne proszę przesyłać na adres e-mail anna.tomczak@todo.com.pl
Szczegóły pod numerem telefonu 666-079-602
Telefon: 666079602 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174235
Uwaga praca Golejewo koło Rawicza
25.09.2017.
ZPM Dworecki Golejewo wzmacniamy naszą ekipę w dziale przygotowania towaru do transportu,

Ty też możesz z nami pracować – zadzwoń nasi specjaliści przedstawią szczegółowe informacje na temat stanowiska pracy.

Miejsce pracy
- Golejewo koło Rawicza,

Zakres prac :
• przygotowanie produktów według wykazu – skompletowanie, oznaczenie, zapakowanie,
• dbanie o czystość na magazynie,

Wymagania:
• posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych,
• odpowiedzialność za powierzone zadania,
• pozytywna energia oraz chęci do pracy,
• gotowość do pracy trzy zmianowej,
• komunikatywność i dobra organizacja pracy,

Oferujemy:
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełen etat),
• bardzo dobre warunki płacy plus premia za zaangażowania,
• pakiety socjalne,
• wprowadzenie i opiekę w pierwszych dniach pracy,

Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV z dodaną klauzulą:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883)

- kadry@dworecki.pl

lub dostarczenie dokumentów w kopercie do jednego z naszych sklepów.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną : www.dworecki.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: Prosimy o kontakt w godz. 7-16 - 602 457 786 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174233
Zatrudnimy Kierownika dz. Prod. ŚWieŻYch
25.09.2017.
Firma GRANO Sp. z o.o. poszukuje: KIEROWNIKA DZIAŁU PRODUKTÓW ŚWIEŻYCH

Wymagania:
znajomość działu wędlin, mięsa, serów
doświadczenie w kierowaniu działem produktów świeżych w sieciach handlowych
umiejętność zarządzania produktem świeżym
dobra znajomość specyfiki handlu w sieciach handlowych
doświadczenie w kierowaniu zespołem
bardzo dobra umiejętność organizacji pracy
zorientowanie na wyniki
dbałość o estetykę
rzetelność
dokładność
samodzielność
pomysłowość

Zakres obowiązków:
zapewnienie właściwej organizacji pracy podległego sklepu
podejmowanie działań umożliwiających osiągnięcie planowego poziomu sprzedaży
zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta
nadzór nad zamówieniami towarów
zapewnienie bezpieczeństwa żywności

Oferujemy:
atrakcyjne wynagrodzenie
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
rozwój zawodowy w firmie o stabilnej pozycji na rynku
podnoszenie kwalifikacji poprzez szkolenia
pakiet benefitów


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres e-mail: grano@onet.eu
lub kontakt pod numerem telefonu 570-205-353

Prosimy o załączenie klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002r. nr 101, poz.926, ze zm.)”
Telefon: 570-205-353 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174232
Pracownik drogowy z Góry woj. Dolnośląs
25.09.2017.
Pracownik drogowy z Góry woj. Dolnośląskie

Firma drogowa z okolic Gostynia (woj. Wielkopolskie) poszukuje pracowników na stanowisko: pracownik drogowy, brukarz z Góry i okolic

Miejsce pracy: powiat gostyński (codziennie w domu)

Obowiązki:
- praca przy remontach dróg i chodników
- wykonywanie nawierzchni z kostki brukowej
- bieżące naprawy
- prace porządkowe w obrębie pasa drogowego

Wymagania:
- mile widziane doświadczenie, możliwość przyuczenia do zawodu

Oferujemy:
- bezpłatny dowóz pracowników z Góry i okolic
- stabilne zatrudnienie oraz umowę o pracę na pełen etat
- praca w godz. 7.00 -17.00 (w tym uwzględniono nadgodziny)
- atrakcyjne, konkurencyjne wynagrodzenie + premie

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt w celu przedstawienie szczegółów oferty.
Numer: 785 587 023, 691-986-171
(proszę dzwonić od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 -16:00).
Telefon: 785-587-023 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174231
Pracownik drogowy, Brukarz
25.09.2017.
Pracownik drogowy, brukarz

Firma drogowa z okolic Gostynia (woj. Wielkopolskie) poszukuje pracowników na stanowisko: pracownik drogowy, brukarz

Miejsce pracy: powiat gostyński (codziennie w domu)

Obowiązki:
- praca przy remontach dróg i chodników
- wykonywanie nawierzchni z kostki brukowej
- bieżące naprawy
- prace porządkowe w obrębie pasa drogowego

Wymagania:
- mile widziane doświadczenie, możliwość przyuczenia do zawodu

Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie oraz umowę o pracę na pełen etat
- gwarantujemy dojazd z siedziby firmy do miejsca pracy
- praca w godz. 7.00 -17.00 (w tym uwzględniono nadgodziny)
- atrakcyjne, konkurencyjne wynagrodzenie + premie

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt w celu przedstawienie szczegółów oferty.
Numer: 785 587 023, 691-986-171
(proszę dzwonić od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 -16:00).
Telefon: 785-587-023 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174229
Sprzedawca Rawicz
25.09.2017.
ZPM Dworecki Golejewo zatrudnimy osoby na stanowisku Sprzedawca do naszego sklepu w

- Rawiczu,

Zakres prac :
• obsługę klientów sklepu,
• obsługę kasy fiskalnej,
• właściwe ułożenie produktów w ladzie – kontrola stanu,
• ekspozycja towarów według standardów firmy,
• krojenie, pakowanie produktów,
• dbanie o czystość w sklepie,
• chęci do pracy, zaangażowanie,
• odpowiedzialność i sumienność w wykonywaniu powierzonych czynności,
• gotowość do pracy zmianowej w godz.6-17,
• komunikatywność i dobra organizacja pracy,

Wymagania:
• posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych,
• znajomość obsługi kasy fiskalnej - możliwość przyuczenia,
• odpowiedzialność za powierzone zadania,
• energia oraz chęci do pracy,

Oferujemy:
• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełen etat),
• dobre warunki pracy i płacy plus premie od utargu i zaangażowania,
• wprowadzenie i opiekę w pierwszych dniach pracy,

Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV z dodaną klauzulą:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883)

- kadry@dworecki.pl

lub dostarczenie dokumentów w kopercie do jednego z naszych sklepów.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną : www.dworecki.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 666810083 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 174228
Kierowca kat c+E kod 95
25.09.2017.
Poszukuję pracy jako kierowca c+e
Karta kierowcy
ważne badania lekarskie + psychotesty
wbity kod 95
nie karany
doświadczenie na zestawach firana mega, standard w relacjach międzynarodowych takich jak
AT, BE, CZ, DK, FR, ES, NL, LT, LU, DE, PT, SK, CH,
kraj lub międzynarodówka
Telefon: 516176049 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174227
Filmy Xxx
25.09.2017.
Zapraszamy Panie w wieku od 18 do 50 lat stan cywilny obojętny. Filmy o treściach XXX pełna dyskrecja dobre zarobki. Filmy ukazuja się wyłącznie na Amerykańskich płatnych stronach więc ich oglądalność w PL jest znikoma w dodatku charakteryzacja zmieni Panie nie do poznania. Filmy kręcone są w Niemczech jednodniowe szybkie wyjazdy. Gwarantujemy dobre zarobki adrenaline. Preferujemy Panie które chca odmienic swoje monotonne życie. Zapraszamy do kontaktu.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174226
Wykształcenie średnie - za Darmo!
25.09.2017.
Do wszystkich nie mających wykształcenia średniego!
Ostatnią szansę na zdobycie wykształcenia średniego masz właśnie teraz!✔✔✔

Zapisz się do bezpłatnego Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych ŻAK w Lesznie, Rynek 33.

Jesteś Absolwentem szkoły zawodowej? Wykształcenie średnie w Szkole ŻAK zdobędziesz w 2 lata.
Jesteś Absolwentem Gimnazjum? Wykształcenie średnie w Szkole ŻAK zdobędziesz w 3 lata.

Zajęcia od 7 października. Nauka w systemie zaocznym (sobota-niedziela).

Nie szukaj wymówek i rezerwuj miejsce przez Internet na www.zak.edu.pl/zapisz-sie-online

Szkoła ŻAK - Leszno, Rynek 33, tel. 65 520 23 00
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 655202300 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 174225
Kierowca kat.C+E
25.09.2017.
Zatrudnię kierowcę z kat.C+E w Transporcie Międzynarodowym na cysternę(bez ADR)lub plandekę.System pracy do uzgodnienia,mile widziane doświadczenie jak również możliwość przyuczenia.
Tel.kontaktowy:+48 790 557 873
Telefon: +48 790 557 873 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

reklama