POLITYKA PRYWATNOŚCI ELKA.PL
X
W ramach naszych serwisów internetowych stosujemy pliki cookies. Używamy cookies, żeby zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają z witryny i dostosować ją tak, aby korzystanie z niej było dla nich przyjemniejsze i ciekawsze. Stosujemy cookies także w celach reklamowych i statystycznych. Cookies mogą być również stosowane przez współpracujących z nami reklamodawców oraz przez firmy badawcze. W każdej chwili mogą Państwo zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje dotyczące stosowania cookies, w tym możliwości dokonania zmiany ustawień w zakresie cookies znajdą Państwo w naszej "Polityce Prywatności" ZAMKNIJ
 
 
Wiadomości
Sport
Nie przegap
Nowe Galerie Foto
Ładowanie galerii zdjęć...
więcej...
Start
OGŁOSZENIA PŁATNE - koszt: 9 zł w płatności przelewem, kartą lub 11,07 zł z Vat w płatności SMS.
Zamieszczenie ogłoszenia oznacza akceptację REGULAMINU


W RAZIE PROBLEMÓW PROSIMY O KONTAKT
Ogłoszenia
> Praca Wyślij swoje ogłoszenie
Pozycje :: 1 - 30 z 821 Strona 1 z 28
szukam pracy
ID: 122745
opieka nad dzieckiem. leszno.
22.10.2014.
Kobieta ktora, zaopiekuje sie dzieckiem, na terenie Leszna, mam doswiadczenie. TANIO !
Telefon: 667721968 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122741
malarz/ szpachlarz
22.10.2014.
Witam,Prężnie rozwijająca się firma zatrudni pracowników na stanowisko malarz/spachlarz. Praca od zaraz w okolicach leszna.
Telefon: 669 376 940, 782 254 575 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122735
szukam kucharki
22.10.2014.
Szukam kucharki na imprezę ok 50 osób, w dniu 26.12.2014, która odbędzie się w okolicy Osiecznej. kontakt meilowy lub telefoniczny po
godz 16:}
Telefon: 696604596 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 122733
zaopiekuję się dzieckiem
22.10.2014.
Zaopiekuję się małym dzieckiem na terenie Rawicza. Posiadam kilku letnie doświadczenie oraz referencje jako niania. Kontakt i bliższe informacje pod nr telefonu. Pozdrawiam
Telefon: 691203351 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 122730
szukam stałej pracy
22.10.2014.
WITAM. MAM 31 LAT. SKOŃCZYŁAM STUDIA MGR - KIERUNEK MARKETING I ZARZĄDZANIE W SPECJALNOŚCI OBSŁUGA RUCHU TURYSTYCZNEGO. STUDIA UKOŃCZONE Z WYRÓŻNIENIEM. POSIADAM TEŻ TYTUŁ TECHNIKA HANDLOWCA, PONAD 5 LETNIE DOŚWIADCZENIE W PRACY BIUROWEJ, PRACOWAŁAM TEŻ W SKLEPIE OGÓLNOSPOŻYWCZYM. UMIEJĘTNOŚCI: OBSŁUGA URZĄDZEŃ BIUROWYCH, KASY FISKALNEJ, KOMPUTERA, PRAWO JAZDY KAT. B, UMIEJĘTNOŚCI MANUALNE, SZYBKO SIĘ UCZĘ. MIESZKAM W BOJANOWIE K/RAWICZA. SZUKAM PRACY NAJCHĘTNIEJ BIUROWEJ ALE NIEKONIECZNIE. PROSZĘ O POWAŻNE OFERTY. DZIĘKUJĘ.
Telefon: 691-027-709 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 122729
szukam pracy !!!
22.10.2014.
Witam.

Szukam pracy, stażu jako fryzjerka w okolicach: Leszno, Bojanowo, Rawicz. Kobieta, 21 lat, wykształcenie zawodowe w zawodzie fryzjer, posiadam czeladnika, prawo jazdy kat.B

Kontakt: szukampracy21-93@wp.pl
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122728
sprzedawca
22.10.2014.
przyjmę Panią do pracy na targowisku.leszno.dzwonić po 15.
Telefon: 691235967 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122723
praca murarz
22.10.2014.
Firma budowlana z Leszna poszukuje pracowników na stanowisko: MURARZ.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod nr 664 545 219.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122720
barmanki / barmanów
22.10.2014.
Zatrudnimy do pracy w weekendy studentów.

CV prosimy przesyłać na antidotum.club@wp.pl

Telefon: 512968593 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122719
nike cdo poszukuje
22.10.2014.
Nie masz pracy? A może szukasz dodatkowego zajęcia?

ZOSTAŃ NASZYM PRZEDSTAWICIELEM

Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
POSZUKUJE OSÓB OTWARTYCH NA NOWE WYZWANIA, KONTAKTOWYCH, PRZEBOJOWYCH.

Zakres obowiązków:
- kreatywne poszukiwanie i pozyskiwanie klientów
- zbieranie dokumentacji w sprawie

Oferta skierowana jest do osób, które oczekują samodzielnej pracy lub szukają dodatkowego źródła dochodu. Wynagrodzenie zależne od rezultatów pracy.

Wymagania:
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne i interpersonalne
- pozytywne nastawienie i motywacja do pracy
- zdolności organizacyjne
- samodzielność

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 517 520 683 lub przesłanie swojego CV na adres:

nike@odszkodowanialeszno.com
Nike Centrum Dochodzenia Odszkodowań Sp. z o.o. S.K.A.
ul. Leszczyńskich 5
64-100 Leszno
www.odszkodowanialeszno.com

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".

Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.

N
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 517520683 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122718
szukam
22.10.2014.
Szukam pani kompetentnej,mającej dobry kontakt z dziećmi ( najlepiej nauczycielkę), udzielającej korepetycji z języka angielskiego oraz podstawy programowej z zakresu klas 1-3 szkoły podstawowej.
Praca 1,5 godz.1x w tygodniu . Pani musi być mobilna.
Telefon kontaktowy 603 603 031 ( w godz 12-17)
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122714
kasjer-sprzedawca śmigiel
22.10.2014.
Firma "Frapo-Dystrybucja" poszukuje pracowników na stanowisko kasjer-sprzedawca do swojej placówki w Śmiglu.

Wymagamy książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122713
praca telefony komórkowe
22.10.2014.
Zatrudnię studenta/studentkę do pracy w komisie telefonów komórkowych.
Wymagana podstawowa wiedza o telefonach komórkowych.

CV można składać osobiście w naszym sklepie Leszno ul. B. Chrobrego 44 lub emailem
Telefon: 883 009 989
gsmleszno@wp.pl

Praca tylko i wyłącznie dla osób uczących się.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 883009989 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122712
fryzjerka/fryzjer
22.10.2014.
Salon fryzjerski o ustabilizowanej pozycji na leszczyńskim rynku zatrudni fryzjerkę lub fryzjera. Atrakcyjne warunki pracy oraz wynagrodzenia. Od chętnych osób oczekujemy zaangażowania, komunikatywności oraz profesjonalizm.
Telefon: 693471138 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122710
przedstawiciel handlowy
22.10.2014.
MARINO Sp.z o.o. zatrudni Przedstawiciela Handlowego
Miejsce pracy: teren całej Polski i kraje UE

Wymagania:
-komunikatywność oraz kultura osobista
-znajomość języka niemieckiego
-łatwość w nawiązywaniu kontaktów
-samodzielność w wykonywaniu powierzonych zadań
-nastawienie na realizację celów sprzedażowych
-podstawowa znajomość obsługi komputera
-prawo jazdy kat. B
-własny samochód

Oferujemy:
-stabilną pracę w rozwijającej się firmie ( umowa o pracę)
-motywujące prowizyjne wynagrodzenie
-zatrudnienie w firmie z długoletnia tradycją

Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny oraz aktualne zdjęcie, prosimy przesłać na adres e-mail : info@marino.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi kandydatami
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122709
elektromonter
22.10.2014.
Firma ELEKTRO-INSTALATOR Sp. z o.o. zatrudni na stanowisko Elektromonter. Doświadczenie zawodowe mile widziane. CV prosimy przesyłać na adres e-mail: biuro@elektro-instalator.pl. Jednocześnie zaznaczamy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122707
pracownik magazynowy
22.10.2014.
DELHAN z siedzibą w Lesznie zatrudni mężczyznę, wiek 25-35 lat, do prac magazynowych. Praca na pełen etat.
Główne zadania jakie przed Tobą stawiamy to:
-uczestnictwo w wewnętrznych procesach logistycznych związanych z rozładunkiem i załadunkiem towaru,
-pomoc przy rozkładaniu towaru na magazynie,
-utrzymanie porządku na magazynie.
Szukamy właśnie Ciebie jeśli :
-łatwo nawiązujesz kontakty,
-świetnie radzisz sobie w pracach zespołowych,
-jesteś dobrze zorganizowany,
-sumienny i uczciwy.
Dodatkowe atuty:
-orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,
-uprawnienia do obsługi wózka widłowego.

Jeśli uważasz, że DELHAN to miejsce dla Ciebie prześlij dokumenty na adres rekrutacja@delhan.pl Miłego dnia:)
Telefon: 781 028 028 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122699
pracownicy budowlani.
22.10.2014.
W związku z tworzeniem kolejnej brygady zatrudnię pracownika z własnym autem.
Praca przy domkach jednorodzinnych w Poznaniu i Lesznie,Kościanie,Rawiczu.
Możliwość zatrudnienia osób z Rawicza,M-Górki,Niepartu.
Wymagane doświadczenie, uczciwość.
Praca zagwarantowana na okres stały.
Umowa o pracę.
CV ze zdjęciem prosimy kierować na adres mail.
Praca od zaraz.
Telefon: 791768373 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122698
zatrudnie do sklepu ogólno-spożywczego
22.10.2014.
Zatrudnię do pracy do sklepu ogólno- spożywczego na cały lub pół etatu.
Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny
Telefon: 791381969 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122697
profesjonalny zawód w jeden rok.
22.10.2014.
Nie masz pracy? A może szukasz nowego zajęcia, nowych wyzwań?

PRZEKWALIFIKUJ SIĘ!

W Centrum Nauki i Biznesu ŻAK w Lesznie profesjonalny zawód zdobędziesz w niespełna rok!

ZAPISY TRWAJĄ DO 31.10.2014r.

-Terapeuta ds. uzależnień - 119zł
-Konsultant ds. żywienia (dietetyk) - 129zł
-Instruktor fitness - 149zł
-Biomasaż (Fizjoterapia) - 169zł
-Projektant stron internetowych - 99zł
-Konsultant ds. pozyskiwania funduszy - 109zł
-Florysta - 49zł
-Opiekun medyczny - 0zł
-Opiekunka środowiskowa - 0zł

Zapisz się już dziś! Rezerwacja miejsca online na www.zak.edu.pl/formularz

Zajęcia odbędą się 25-26.10.2014r. Dyplom otrzymasz w czerwcu 2015r.

ŻAK - Leszno, Rynek 33, tel. 65 520 23 00

Jesteśmy dla Ciebie w 80 miastach w Polsce!
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Telefon: 65 520 23 00 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122696
inżynier
22.10.2014.
TKH KABELTECHNIEK Polska to nowoczesne przedsiębiorstwo produkcyjne, specjalizujące się w konfekcji wiązek elektrycznych, które poszukuje kandydata na stanowisko: Inżyniera - Miejsce pracy: Leszno

Od kandydatów oczekujemy:
-wykształcenia wyższego, technicznego lub inżynieryjnego,
-umiejętności czytania schematów elektrycznych,
-doświadczenia w zarządzaniu zespołem,
-umiejętności interpersonalnych,
-znajomości języka angielskiego,
-zdolności analitycznego myślenia i rozwiązywania problemów.

CV i list motywacyjny prosimy przesyłać do dnia 10 listopada 2014 r. na adres:
rekrutacja.leszno@onet.pl
TKH Kabeltechniek Polska Sp. z o.o.
ul. 17 Stycznia 121
64-100 Leszno
www.tkhkabeltechniek.pl
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122693
grafik kreatywny
22.10.2014.

Podstawowy zakres obowiązków:
- opracowanie graficzne materiałów firmowych i promocyjnych, m.in. folderów,
ulotek i kalendarzy
- przygotowywanie materiałów internetowych
- wsparcie działu marketingu własnymi pomysłami

Wymagania:
- zmysł estetyczny i kreatywność
- biegła znajomość programów Corel i Adobe (Ilustrator, Photoshop)
- podstawowa znajomość zagadnień DTP
- doświadczenie w pracy jako grafik ( portfolio projektów)

Oferujemy:
- pracę w firmie z ponad 20 letnią tradycją
- zatrudnienie na pełny etat na podstawie umowy o pracę
- możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych



Zainteresowanych prosimy o przesyłanie aplikacji podając w temacie nazwę stanowiska: GRAFIK.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".

Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.
Kliknij aby powiększyć obrazek.
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122691
lob mk zatrudni
22.10.2014.
LOB MK, 64-100 Leszno, ul. Magazynowa 4 zatrudni:

„Młodszy Projektant Systemów Master Key”
Nr ref. 03/MK/2014
Miejsce pracy: Leszno

Wymagania:
- wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: informatyka, matematyka)
- bardzo dobra umiejętność obsługi komputera
- zdolności analityczne
- dobra organizacja pracy
- umiejętność pracy w zespole
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego

Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres e-mail:
rekrutacja@lob.pl z podaniem numeru referencyjnego.

Prosimy o umieszczenie w aplikacji klauzuli o treści:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędne w procesie rekrutacji(zgodnie z ustawą z dnia 28.08.1997r. o ochronie danych osobowych; Dz. U. nr 133, poz. 883)".
Telefon: 065 525 07 12 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122683
serwisant
21.10.2014.
Firma Biuro Partner zatrudni serwisanta urządzeń biurowych (kserokopiarki, drukarki)
Zadaniem osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie m.in.:
- diagnozowanie usterek sprzętu,
- konfiguracja urządzeń i oprogramowania,
- wymiana i doposażenie stanowisk w urządzenia kopiujące,
- okresowe przeglądy i konserwacja sprzętu
Wymagania:
- umiejętność obsługi systemu operacyjnego MS Windows oraz praktyczna znajomość zagadnień z zakresu budowy sprzętu komputerowego
- znajomość zasad funkcjonowania urządzeń kopiujących
- znajomość zagadnień sieciowych TCP/ IP / LAN / WAN / SSL / VPN
- wykształcenie techniczne (preferowany profil : mechatronika, elektronika, informatyka)
- prawo jazdy kategorii B
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- niezbędne narzędzia pracy
- dostęp do wiedzy i doświadczeń specjalistów
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres biuro@biuropartner.eu. W aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz.U. z 2002r./ Nr 101, poz. 923 z zm.”.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi osobami
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122681
pracwonik - magazynier lasocice
21.10.2014.
Firma poszukuje osobę do pracy w charakterze magazyniera. Wymagana znajomość obsługi komputera dyspozycyjność oraz rzetelność. Mile widziane osoby z znajomością branży motoryzacyjnej. CV prosimy kierować pod adres mailowy praca.lasocice@o2.pl
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122680
przedstawiciel handlowy
21.10.2014.
Firma Biuro Partner poszukuje kandydata na stanowisko przedstawiciel handlowy
Zakres obowiązków:
- identyfikacja potrzeb klientów w zakresie materiałów reklamowych, produktów poligraficznych,
- aktywna sprzedaż oferowanych produktów,
- opieka nad dotychczasowym klientem i pozyskiwanie nowych,
- tworzenie ofert handlowych,
- kreatywne rozwijanie produktów
- współpracy z klientem przy wyborze optymalnych rozwiązań marketingowych.
Oferta skierowana jest do osób, które oczekują samodzielnej i odpowiedzialnej pracy w prężnie rozwijającej się firmie. Zatrudnionej na tym stanowisku osobie zapewniamy ciekawą pracę w młodym, dynamicznym zespole, możliwość rozwoju zawodowego, wynagrodzenie zależne od rezultatów pracy.
Wymagania:
- mile widziane doświadczenie w pracy w Agencji Reklamowej na podobnym stanowisku i inicjatywę w sprzedaży
- obsługa programu corel,
- dobra organizacja pracy, systematyczność
- bardzo dobre zdolności komunikacyjne interpersonalne
- pozytywne nastawienie i motywację do pracy
- zdolności organizacyjne
- samodzielność
- prawo jazdy kategorii B
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres biuro@biuropartner.eu. W aplikacji prosimy o dopisanie klauzu
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122675
przyjmę do pracy
21.10.2014.
Dynamicznie rozwijająca się firma, producent wind osobowych EXWIND S.C. zatrudni pracowników w zawodach:

-montażysta wind z możliwością przyuczenia
-spawacz-ślusarz z możliwością przyuczenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: patrycjagrobelna@exwind.pl

EXWIND S.C. D.J. Grobelni
ul. Usługowa 14
64-100 Leszno
Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
dam pracę
ID: 122669
praca na targowisku w lesznie
21.10.2014.
Przyjmę panią do pracy na targowisku w Lesznie do sprzedaży zniczy.
Praca od 24.10. do 02.11.
Preferowana osoba z Leszna lub bliskich okolic.
Wymagana dyspozycyjność!!!
Telefon: 512-297-127 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 122672
pilnie szukamy pracy
21.10.2014.
Para 46 i 49 szukamy Pilnie pracy za granicą (niemcy)z zakwaterowaniem mamy doświadczenie przy warzywach zbiór pakowanie.Nie znamy języka lub w ok.Miejskiej Górki lub Rawicza.Bardzo nam zależy na tej pracy.
Telefon: 605378926 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
szukam pracy
ID: 122665
spawacz po godzinach (mag)
21.10.2014.
szukam dorywczej pracy jako spawacz ( MAG) w okolicach Leszna, Śmigla, Kościana.
Telefon: 783773357 Wyślij wiadomość e-mail do ogłoszeniodawcy
««  start « poprz. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast.  » koniec »»

23 Października 2014
Czwartek
Imieniny obchodzą:
Ignacy, Iga, Jan,
Marlena, Roman,
Seweryn, Teodor
Do końca roku 69 dni.
reklama